چگونه ساندویچ مخلوط درست کنیم؟

چگونه ساندویچ مخلوط درست کنیم؟

مواد لازم:

گوشت مرغ: ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۲ عدد
جعفری : ۵۰ گرم
نان باگت : به مقدار لازم
کالباس : ۱۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سس مایونز: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم


طرز تهیه :

گوشت پخته مرغ، ورقه های کالباس و تخم مرغ پخته حلقه حلقه شده، پیاز حلقه حلقه شده و کمی جعفری خرد شده را با سس مایونز مخلوط کنید . خمیر وسط نان باگت را بگیرید و مایه فوق را داخل نان باگت بگذارید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *