طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل
طرز پخت بلغور جو دوسر و نارگیل
جو دوسر در اوایل دهه ۱۶۰۰ به قاره آمریکای شمالی آورده شد. این دانه در ژانویه و در ماه ملی جو دوسر جشن گرفته می شود. این بلغور جو دوسر نارگیل یک صبحانه وگان مناسب برای گیاهخواران است که گوشت خواران نیز می توانند از آن لذت ببرند.
که به راحتی در زمان کم تهیه می شود، از نظر طعم و تغذیه بسیار مهم است. تهیه شده با جو دوسر، شیر بادام، و سه نوع نارگیل، جای تعجب نیست که اینقدر خوب است!
مواد لازم برای تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل :
* جو دوسر ۱ دقیقه ای | ۳/۴ فنجان |
شیر بادام ساده | ۱ فنجان |
شیر نارگیل | نصف فنجان |
آب | یک چهارم فنجان |
نارگیل شیرین شده خرد شده | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر قهوه ای | ۲ قاشق چایخوری |
عصاره وانیل | نصف قاشق چایخوری |
پودر دارچین | به مقدار کم |
نارگیل شیرین خرد شده | برای تزیین |
* جو دوسر ۱ دقیقه ای (جو دو سر پخت سریع نیز نامیده می شود)
طرز تهیه بلغور جو دوسر و نارگیل :
جو دوسر ۱ دقیقه ای (سریع پخته شده)، شیر بادام ساده، شیر نارگیل و آب را در یک قابلمه کوچک روی حرارت زیاد ترکیب کنید. آن را بپزید، هرز گاهی هم بزنید تا مخلوط جوش بیاید. نارگیل خرد شده، شکر قهوه ای، عصاره وانیل و دارچین آسیاب شده را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط شود.
تا زمانی که بلغور جو دوسر به غلظت مناسب برسد، آن را بپزید. سپس از روی حرارت بردارید. اگر بلغور جو دوسر خیلی غلیظ است، مقداری شیر بادام یا شیر نارگیل اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مخلوط شود.
زمانی که آماده شد آن را داخل کاسه ای برای سرو بریزید و با نارگیل خرد شده تزیین کنید.
نکاتی برای بلغور جو دوسر و نارگیل :
• اگر برای آلرژی گلوتن یا عدم تحمل غذا درست می کنید، فقط مطمئن شوید که جو دوسر بدون گلوتن را انتخاب کنید.
• اگر عجله ای ندارید، از جو دوسر فولادی استفاده کنید یعنی بلغور جو دوسر خود را یک شب با حرارت ملایم در قابلمه بپزید.
• اگر واقعاً از این بلغور جو دوسر لذت می برید، یک بسته ی بزرگ بپزید و مواد باقی مانده را در یخچال نگهداری کنید. هر روز صبح آن را با کمی شیر نارگیل یا بادام گرم کنید.
• در هر مرحله از پخت یا درست قبل از سرو، یک عدد موز خرد شده را به ظرف اضافه کنید.
• درست قبل از سرو، چند قاشق غذاخوری شکلات چیپسی به کاسه اضافه کنید (آنها را تا زمانی که آماده خوردن نباشید اضافه نکنید زیرا خیلی زود ذوب می شوند)
• قبل از پخت یک مشت گردوی خرد شده، بادام، یا فندق اضافه کنید.
• چند قاشق غذاخوری از گرانولای بدون گلوتن مورد علاقه خود را دقیقاً قبل از سرو برای تهیه یک کرانچ اضافی به بلغور جو دوسر اضافه کنید.
• از هر میوه خشک که میل می کنید چند قاشق غذاخوری اضافه کنید. زغال اخته خشک، آلبالو خشک و کشمش همگی از موارد خوشمزه هستند.