آلفای ذهنی

جهان پس از مرگ

ذهننن

آلفای ذهنی

الفا موقعیت خاصی از مغز میباشد که در ان موقعیت فرکانس امواج مغزی کاهش می یابد و به ۸ـ۱۲سیکل در ثانیه میرسد. علاوه بران امواج بسیار منظم و هماهنگ میگردند.

در این حالت فردبه تمرکزفکر فوق العاده ای دست خواهد یافت.یک موضوع برای مغز مهم می گردد و موضوعات دیگر ازدرجه اهمیت کمتری برخوردار میگردند و اندک اندک از ذهن خارج می شوند.به همین دلیل فرد به تمرکز فکر شدیدی دست خواهد یافت وقادر خواهد بود فقط و فقط به موضوع مورد علاقه اش فکر کند و ازتشتت فکر و هجوم فکرها ی مزاحم رهایی یابد. این توانایی ممکن است انقدر شدید باشد که اگر سر و صدای بسیار زیادی هم در اطرافش ایجاد شود شنیده نمی شود.

مطالعات نشان می دهند که چنانکه فرد روزی ۲۰ دقیقه در موقعیت الفا قرار گیرد …

  دسته ای ازسلولهای کورتکس (قشر خاکستری مغز) جهت موفقیت وسلامت وی بسیج می شوند.بنابراین الفا تنها جهت یادگیری استفاده نمی شود بلکه برای تمام مراحل زندگی از سلامتی بهداشت روانی ارامش اعتماد به نفس و…مفید است.

نتایج کوتاه مدت ارامش ؛اعتماد به نفس؛ تسلط برافکار ؛اعمال و احساسات میباشد. همچنین تمرکز فکر ؛بهبود در یادگیری و خواب راحت و عمیق.

نتایج طولانی مدت شامل: احساس لذت بردن از زندگی ،امیدواری ،صبوری ،هدفمندی ،مثبت اندیشی، بهبود در روابط خانوادگی و اجتماعی،و علاقه بسیار به زندگی وتجربه با لذت زیستن میباشد.بنابراین با انجام تکنیک آلفا فرد نتایج بسیارعالی بدست خواهد آورد.امواج مغزی رابرا ساس فرکانس آنها نامگذاری می کنند که به ترتیب امواج بتا  و آلفا…میباشد.بر این  اعتقاد هستند که امواج دوکی شکل آلفا دارای اثرات شگفت انگیز و جادویی هستند.

بنابر مطالعات بر روی افراد خاص به این نتیجه رسیده اند ضمیر انسان بر دو نوع هوشیاری بنا شده است،هوشیاری معمولی وهوشیاری مضاعف .

۱ـ هوشیاری معمولی:

براساس مطالعات بالینی این نوع هوشیاری،هوشیاری میباشد که اکثر افراد بیشتر اوقات درآن قرا ردارند و امواج الکتروانسفالوگرافی مغزی دروضعیتی بنام بتا قرار دارند و فرکانس ا ین امواج بیشتر از۱۳سیکل درثانیه می باشد. دراین نوع هوشیاری فرد هم تحت تآثیر شرایط بیرونی و درونی قرار میگیرد و ذهن انسان تحت تآثیر محیط و اتفاقاتی که در محیط می افتد مدام درتلاطم است.این هوشیاری بیشتر برای استدلال بکار برده می شود .دراین نوع هوشیاری نیمه غالب مغزکه معمولآ سمت چپ  میباشد بیشترین فعالیت را دارد با برنامه ریزی ذهن ا ز طریق سیستم آلفا ویا تکنیکهای تلقین می توان بر روی این نوع هوشیاری و به دنبال آن این نوع یادگیری تاثیر گذاشت، ازطریق تلقینات می توان برروی بهبود و تغییر علاقه فرد،تمرکز،تقویت حافظه برتر اقدام نمود.این عمل باعث میشود که فرد بدون تلاش اضافه،خود بخود دریک وضعیت تمرکز همراه باعلاقه قراربگیرد.

۲ ـ هوشیاری مضاعف :

هنگامی که امواج مغزی بین حالت خواب (فرکانس کمتراز۸سیکلدرثانیه)وبیداری(فرکانس بیشتراز ۱۳سیکل درثانیه)قرار گیرد وضعیت آلفا نامیده میشود موقعیت آلفا را هوشیاری مضاعف هم می نامند و نیمه مغلوب بیشترین فعالیت را از خود نشان می دهد که معمولآ نیم کره سمت راست میباشد.در این نوع هوشیاری فشارهای محیطی و تآثیرات محیطی از روی ذهن فرد برداشته میشود. نیروی تخیل فرد فعال میگردد این حالت را حافظه برتر می نامند.

پیک آلفا چیست؟

۲۰ دقیقه قبل از خواب و ۲۰ دقیقه بعد از بیداری در آلفا هستین. بالاترین سطح آلفا در لحظه ایه که داره خوابتون میبره و درست در لحظه ای که بیدار می شین و به اون می گن پیک آلفا.

بر اساس حالتی که آدم ها در امواج آلفای قبل از خوابشون دارن، آدم ها به سه دسته تقسیم می شن:

۱ – انسان هایی که قبل از خواب، مثبت اما رویایی می اندیشند.

۲ – انسان هایی که قبل از خواب، مثبت اما واقعی می اندیشند.

۳ – انسان هایی که قبل از خواب، منفی و منفی و منفی می اندیشند!

لطفا فکر کنید ببینید شما جزو کدوم دسته هستین؟ به خودتون هم، دروغ نگین، اگه جزو اون هایی هستین که قبل از خواب همه غصه های زندگیتون رو مرور می کنید یا به حوادث و اتفاقاتی که ناراحتتون کرده، فکر می کنید، اون وقت باید بگم متاسفانه جزو دسته سومین! اگه یه آدمی ناراحتتون کرده و شما تو خلوت قبل از خوابتون، دارید مرور می کنید که چه کارهای بدی کرده، یادتون باشه دارید باعث می شین که اون رفتار در اون آدم تکرار بشه!

عجیبه! اما شما بسیاری از حوادث زندگیتون رو بر اساس اینکه در حالت آلفا چه طوری فکر می کنین، می سازین! چه آلفای قبل از خواب و چه در زمان هایی که روی چیزی تمرکز می کنین و در اصل دچار خلسه می شین. ذهن شما، مثل قابلمه جادوگری می مونه!

چی توش می پزین؟!

توجه کنید وقتی یک دفعه می رین توی عالم هپروت و ساعت ها به مشکلات مالی، یا عشقی، یا شکست های زندگیتون فکر می کنین یا به این که اونقدر که باید خوب باشین، نیستین، یادتون باشه توی یک حالت خلسه قرار گرفتین و امواج آلفا تولید کردین! و در بالاترین حالت تلقین پذیری، یه جورهایی بدون اینکه خودتون بدونین، خودتون یا دیگران رو، هیپنوتیزم کردین و دارین باعث می شین تا همه اون چیز های بد در روزهای آینده به شکلهای جدید برای شما یا دیگران،  تکرار بشه! حتی وقتی اینقدر غرق دیدن  یه فیلم غمگین می شین که خودتون رو جای قهرمان اون می گذارین و های های گریه می کنین، لطفا مراقب امواج آلفایی که تولید می کنین باشین! دوست دارین اون حوادث رو واسه خودتون بسازین؟!

اگر ما نا آگاهانه خیلی حوادث رو به زندگیمون دعوت کردیم، می تونیم آگاهانه اون ها رو درست کنیم و از نیروهامون در جهت ساخت حوادث خوب استفاده کنیم!

تمرین : این یه تکنیک بوداییه، به نام بعدی!

تمرین کنین که کنترل فکرتون رو در یک ساعت برعهده بگیرین و اگه در طی مراقبه، فکری به سراغتون اومد که منفی بود، اصلا خودتون رو شماتت نکنین! فقط سریع به خودتون بگین: بعدی! و یه فکر دیگه رو جایگزینش کنید. اگه فکر بعدی هم منفی بود باز بگین بعدی و برین سراغ فکر بعدی. اینقدر که یک فکر مثبت به وجود بیاد.

تمرینات آلفــــا:

آلفا حالتی است بین خواب و بیداری؛ در واقع آرامشی نسبتاً عمیق است

بهترین مکان برای تمرین جایی است که سر و صدا نباشد و به راحتی بتوانید تمرکز حواس داشته باشید. همچنین اتاق نیمه روشن باشد ( یعنی نه خیلی روشن ونه خیلی تاریک ) نور شمع یا نور چراغ خواب مناسب است.

بهترین زمان قبل از خوابیدن و نیز بعد از بیدار شدن از خواب است. ، البته در زمان های دیگر هم می توان تمرین کرد

۱) ده نفس عمیق بکشید ( از شماره ده تا صفر ) نفس کشیدن باید آرام باشد ضمنا دم از راه بینی و بازدم از راه دهان انجام شود . در هر بار نفس کشیدن در حالی که چشمان شما بسته است در ذهنتان بگویید : « لحظه به لحظه آرامش من بیشتر می شود » « تمام اعضای بدن من آرام و راحت هستند » و …… .

۲) بعد از اینکه از شماره ۱۰ تا صفر شمردید ، در مرحله دوم اعضای بدن خود را آرام کنید . یعنی در حالی که همچنان چشمانتان بسته است از پاها شروع کرده و با دستوراتی که در ذهن خود می دهید تک تک اعضای بدن خود را شل کنید . مثال : « پاهای من کاملاً آرام هستند » ، « احساس می کنم پاهایم وزن ندارند » و …..

[نفس عمیق : دوستان عزیز ، توجه داشته باشید که تنفس عمیق چنانچه به صورت درست انجام شود هم به بیشتر شدن آرامش کمک می کند و هم برای سلامتی شما بسیار مؤثر است. این کار باعث می شود خون در ریزترین مویرگ ها و بافت های شما جریان پیدا کند و اکسیژن بیشتری به آن ها برسد. در نتیجه سلول ها شاداب می شوند و احسا س آرامش زیادی به شما دست می دهد.

تمرین :

 غیر از زمانی که می خواهید وارد حالت آلفا شوید ، در روز دو مرحله و در هر مرحله ۵ بار به روش زیر نفس عمیق بکشید:

از راه بینی ریه های خود را پر از اکسیژن کنید ــــ نفس را لحظاتی در سینه حبس کنید ــــ از راه دهان یا بینی به آرامی نفس خود را تخلیه کنید .]

۳) در مرحله سوم تصور کنید که به آرامی از یک نردبان ده پله ای پایین می روید . وقتی ده پله را با آرامش طی کردید تصور کنید به یک باغ پر از گل و گیاه رسیده اید در آنجا قدم بزنید بوی گل ها را با تمام وجود حس کنید. در این باغ جلو می روید تا به ساحل زیبای دریا برسید . در آنجا یک بالن زیبا قرار دارد و شما سوار آن می شوید. برفراز دریای آرام پرواز می کنید لحظه به لحظه شادتر و شادتر می شوید.( در این لحظه – مخصوصاً بعد از چند جلسه تمرین – مغز شما امواج آلفا منتشر می کند و ذهن شما قدرت پذیرش بالایی به دست می آورد و می توانید برعادات بد غلبه کنید حتی صفات مثبت نظیر شجاعت و … را جایگزین کنید، و در نهایت به آرزوهای خود برسید .

۴) در ادامه ی مرحله ی قبلی باید رویاهایتان را به تصویر بکشید. (تصویر شما به گونه ای باشد که گویی بهترین حالت دسترسی به آرزویتان رخ داده است.

 مثلاً :

ï اگر آرزو دارید در ورزش فوتبال و …. پیشرفت کنید خود را در وضعیتی تصور کنید که در زمین در مقابل صد هزار تماشاگر گل های بسیار زیبایی به ثمر می رسانید ، مردم و روزنامه ها در مورد  توانایی استثنائی شما صحبت می کنندو تیم های بزرگ جهان به دنبال شما هستند

فقط باید بهترین وضعیت را در ذهن خود به تصویر بکشند

۵) در آخرین مرحله در ذهن خود در همان باغ از پله ها بالا بیایید و از هر پله که صعود می کنید در ذهن بگویید من دارم به هوشیاری کامل نزدیک می شوم . وقتی به پله دهم رسیدید احساس شادی و آرامش خاصی به شما دست می دهد و به وضعیت عادی بر می گردید .

اگر هر شب تمرین کنید از پیشرفت هایتان شگفت زده خواهید شد. فقط عجله نکنید.

ان الله مع الصابرین.

این یک تمرین ساده و مقدماتیست

امیدوارم از انجامش لذت ببرید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *