باورهای غلط در سئوی سایت
در این مقاله قصد دارم راجع به باورهای غلطی که یک سری از افراد در مورد سئو با آن ها مواجه شده اند صحبت کنم. داشتن باورهای غلط در سئوی سایت ممکن است پروسه سئوی سایت شما را به خطر بیاندازد. با توجه به این باورهای اشتباه و غلط در مورد سئو تصمیم به نوشتن این مقاله و روشن کردن یک سری از مسائل در این مورد کردم. بهتون پیشنهاد می کنم بعد از خوردن یک قهوه داغ و سرحال شدن همراه من شوید تا با نکات خیلی مهمی در مورد سئو آشناتون کنم.
باورهای غلط در سئوی سایت
در ادامه قصد دارم شما را با باورهای غلط در سئوی سایت که باعث اشتباهاتی در سئوی سایت بعضی از دوستان شده است آشنا کنم.
۱٫کلمه کلیدی در دامنه
گوگل در سال ۲۰۱۱ با آپدیت الگوریتم پنگوئن و ارائه آپدیتی به نام EMD اعلام کرد که با سایت هایی که در دامنه خود کلمات کلیدی استفاده کرده اند برای گرفتن رتبه بهتر مقابله می کند. آن زمان سایت های اسپمی بودند که از این روش قصد دریافت جایگاه بهتر در گوگل را داشته که گوگل این قضیه رو فهمید و سایت های زیادی را جریمه کرد. پس یادتان باشد که وجود کلمه کلیدی در آدرس دامین هیچ تاثیری در سئو ندارد.
۲٫راه اندازی سایت روی دامین های قدیمی
یک سری از دوستان هستند که فکر می کنند سایت خود را روی دامین های قدیمی با بک لینک های زیاد راه اندازی کنند باعث افزایش زود هنگام رتبه سایتشان در گوگل می شود. در صورتی که سخت در اشتباه هستند. هنگامی که بک لینک ها و در کل محتوای قبلی موجود روی دامین قدیمی با محتوای شما هیچ ارتباطی نداشته باشد هیچ تاثیری در رتبه سایت شما نخواهد داشت. پس هزینه های گزاف برای خرید دامین های قدیمی به هیچ وجه نکنید.
۳٫عمر دامنه
مسلما سایت هایی که قدیمی تر هستند و دارای عمر دامین بیشتری نسبت به شما هستند هم محتوای بیشتر و هم بک لینک های بیشتری نسبت به شما دارند. ولی این دلیل نمی شود که سایت های جدید قادر به رقابت با این سایت ها نیستند. . پس اگر وب سایت شما تازه کار است نگران نباشید با سعی و تلاش می توانید از رقبای خود جلو بزنید.
۴٫دامین های .IR در ایران
یکی از باورهای غلط دوستان این است که اگر دامین ملی هر کشوری را داشته باشید (به عنوان مثال آی آر در ایران) می توانید رتبه خوبی در گوگل داشته باشید. در صورتی که گوگل به نوع دامین هیچ اهمیتی نمی دهد. پس فکر نکنید اگر دامین ملی داشته باشید می توانید رتبه بهترین نسبت به رقبای خود در گوگل کسب کنید.
۵٫میزبان سایت
افرادی هستند که فکر می کنند اگر میزبان سایتشان در همان کشور خودشان باشید مثلا سایت های ایرانی روی سرورهای ایران میزبانی شوند در رتبه و جایگاهشان در گوگل تاثیر گذار است. ولی این موردی نیست که گوگل به آن اهمیتی دهد. در واقع اگر میزبان سایت شما در ایران باشد فقط یک فایده دارد آن هم این است که سایت شما برای کاربرانتان در ایران سریع تر بارگذاری می شود و این نکته هم می تواند روی سرعت بارگذاری سایت شما تاثیر گذار باشد.
۶٫بهینه سازی داخلی سایت (On-Page SEO)
بعضی از دوستان هستند که به سئوی داخلی سایت خود اهمیت نمی دهند و با این باور غلط که می گویند محتوا و ساختار داخلی سایت در سئو اهمیتی ندارد انتظار کسب رتبه خوب را در گوگل دارند.
یکی سری از افراد هم هستند که بر عکس فقط بر روی سئوی خارجی تمرکز می کنند و می گویند مثلا فقط بک لینک در سئو مهم است. و بدون اینکه ساختار داخلی سایت خود را درست کنند میرن تعداد زیادی بک لینک برای سایت خود می سازند.
این دو گروه افراد سخت در اشتباه هستند! چرا که سئوی داخلی سایت و سئوی خارجی سایت در کنار هم می توانند باعث افزایش رتبه سایت شما شود. پس خواهش می کنم جزء این دو گروه از افراد نباشید.
۷٫محتوای سایت
بعضی از دوستان فکر می کنند هرچه محتوای زیاد تولید کنند و تعداد صفحات ایندکس شده سایت خود را در گوگل بالا ببرند می توانند رتبه خوبی در گوگل بگیرند. از این رو سعی می کنند هر روز محتوا تولید کنند. تولید محتوا به چه قیمتی؟ آیا با توجه به حوزه کاری خود می توانید هر روز محتوا تولید کنید؟ مسلما این طور نیست.
خیلی از دوستان کمیت رو به کیفیت ترجیح می دهند. و این دقیقه غلط ترین کار ممکن است. با توجه به نیاز مخاطبین خود باید سعی کنید محتوای ارزشمند و همیشه سبز تولید کنید. اگرچه تولید محتوا کم باشد. منظورم اینکه تولید محتوا هفته ای فقط یک بار باشد. در هر صورت میزان محتوای یک سایت دلیلی بر کسب رتبه خوب در گوگل نمی شود.
سخن پایانی
این ۷ موردی که عنوان کردم جزء باورهای غلط خیلی از دوستان بوده است. الان که با این باورهای اشتباه آشنا شدید می توانید به طور صحیح سئوی سایت خود را انجام دهید. فراموش نکنید که بهترین سئو کار برای سایتتان خودتان هستید. پس سعی کنید مباحث مربوط به سئوی سایت را خیلی خوب یاد بگیرید. بهتون پیشنهاد می کنم مقالات سئو و بهینه سازی سایت رو حتما مطالعه و دنبال کنید. منتظر قسمت دوم مقاله باورهای غلط در سئوی سایت باشید. امیدوارم از این مقاله استفاده کافی را برده باشید