«جشنواره گادهیمای» هندوها؛ بزرگ‌ترین کشتارگاه حیوانات

در این جشنواره که هر پنج سال یک بار برگزار می‌شود، هزاران حیوان قربانی می‌شوند. موضوعی که مدافعان حقوق حیوانات با آن به‌شدت مخالف‌‌اند.

در آخرین مراسم که سال ۲۰۰۹ برگزار شد حدود ۳۰۰ هزار حیوان قتل عام شدند.

در آخرین مراسم که سال ۲۰۰۹ برگزار شد حدود ۳۰۰ هزار حیوان قتل عام شدند.

به‌گزارش خبرگزاری فرانسه، روستای باریاپور واقع در مرز هند در دو روز مراسم گادهیمای به بزرگ‌ترین کشتارگاه حیوانات در جهان تبدیل می‌شود و در آن حیوانات بسیاری از جمله هزاران گاومیش قربانی می‌شوند.

«جشنواره گادهیمای»، جشنواره هندو است که در معبد گادهیمای باریاپور برگزار می‌شود. هر بار در این جشنواره ۳۰۰ تا ۵۰۰ هزار حیوان قربانی می‌شوند. حدود پنج میلیون نفر در این جشنواره شرکت می‌کنند که اکثریت آن‌ها از کشورهای هندوستان و از «اوتار پرادش» و «بیهار»، ایالت‌های شمالی این کشور هستند. هندی‌ها در این جشنواره در نپال شرکت می‌کنند تا ممنوعیت قربانی کردن حیوانات در کشور خود را دور بزنند. شرکت‌کنندگان بر این باورند که قربانی کردن حیوانات برای گادهیمای، الهه هندو؛ شیطان را اسیر و به آن‌ها سعادت و خوشبختی ارزانی می‌کند.

منگال چودری، یکی از مسئولان این مراسم به خبرگزاری فرانسه گفت: «همه هیجان‌زده هستند. مراسم بدون حادثه‌ای تمام صبح برگزار شد و اکنون مراسم قربانی کردن را آغاز می‌کنیم.»

باورمندان به این آیین هزاران گاومیش را در یک فضای بزرگ گرد می‌آورند و سپس شروع به کشتن تک تک آن‌ها می‌کنند.

سیتا رام یاداو، یک روستایی ۵۵ ساله که سفری سه ساعته را برای رسیدن به روستای باریاپور پشت سر گذاشته گفت فضا با حضور هزاران نفر به یک کارناوال شباهت دارد. او گفت: «من برای محافظت از خانواده‌ام، یک بُز به گادهیمای تقدیم می‌کنم. اگر کسی معتقد باشد خواسته‌اش برآورده می‌شود.»

مراسم گشایش، نیمه‌شب گذشته با تدابیر شدید پلیس و با قربانی کردن یک بُز، یک موش، یک مرغ، یک خوک و یک کبوتر آغاز شد.

«جشنواره گادهیمای» بزرگ‌ترین کشتارگاه حیوانات در جهان به‌شمار می‌رود

«جشنواره گادهیمای» بزرگ‌ترین کشتارگاه حیوانات در جهان به‌شمار می‌رود

یک هزار و ۲۰۰ مأمور پلیس برای کنترل اوضاع در محل حضور دارند.

مؤمنانِ به هیجان آمده تلاش کردند که از یک دیوار ۱/۵ متری در اطراف محل بالا روند. پلیس برای جلوگیری از درگیری میان هندوها و مدافعان حقوق حیوانات وارد عمل شد. فروش هرگونه مشروبات الکلی نیز در تمام طول جشنواره ممنوع اعلام شده است.

در آخرین مراسم که سال ۲۰۰۹ برگزار شد حدود ۳۰۰ هزار حیوان قتل عام شدند. این بزرگترین کشتارگاه حیوانات در جهان به‌شمار می‌رود.

مدافعان حقوق حیوانات مقامات معبد را متهم به «سوء استفاده از اعتقادات مردم» می‌کنند. آن‌ها علیه این مراسم دست به اعتراض زده‌اند.

مانوج گوتام، مدیر شبکه حمایت از حیوانات نپال که یک نهاد غیردولتی است گفت: «مقامات معبد به اسم حق ورود و برای پارک خودروها از مردم پول می‌گیرند.»

بنا به افسانه‌ها نخستین مراسم قربانیان در باریاپور چندین سده پیش، زمانی که گادهیمای، الهه هندو، به خواب یک زندانی آمد و از او خواست تا به نام او معبدی بسازد، برگزار شده است. بنا به این افسانه، این زندانی از زنجیر رها می‌شود و معبد گادهیمای را می‌سازد.

کارزاری برای جلوگیری از برگزاری این مراسم با پشتیبانی بازیگر بریتانیایی، جوانا لاملی و بریژیت باردو، بازیگر پیشین سینمای فرانسه راه‌اندازی شده است. بریژیت باردو در نامه‌ای خطاب به رئیس‌ جمهوری نپال از او خواسته است تا به این «سنت بی‌رحمانه» پایان دهد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *