خواص هسته خرما
هسته خرما نیز مانند میوه خرما سرشار از مواد مغذی مورد نیاز بدن است که می توانید با استفاده مداوم از آن، نیازهای روزانه بدن را تامین و سلامت خود را تضمین نمایید.
هسته خرما دارای فراورده هایی از قبیل روغن هسته خرما، قهوه بدون کافئین هسته خرما، سرمه هسته خرما، پودر هسته خرما و … است که هر کدام از انواع آن متشکل از مقادیر قابل توجهی از ویتامین B و A، منیزیم، آهن، پتاسیم، پروتئین، فیبر، فلوراید، کربوهیدرات ها و سرشار از آنتی اکسیدان خواهد بود.
در این مطلب به بررسی خواص هسته خرما برای بهبود و درمان بیماری هایی نظیر کبد چرب، معده، دیابت، قلب، پروستات، رحم خواهیم پرداخت. امیدواریم مورد توجه شما عزیزان قرار گرفته و مفید و موثر واقع گردد.
خواص هسته خرما برای لاغری
نوشیدن چای هسته خرما برای لاغری مورد توصیه بسیاری از متخصصین طب سنتی بوده بطوریکه نوشیدن روزانه ۳ فنجان از دمنوش پودر هسته خرما را به منظور کاهش وزن و لاغری پیشنهاد نموده اند. فیبر موجود در هسته خرما به پاکسازی روده ها پرداخته و در کاهش وزن تاثیر بسزایی خواهد داشت. توصیه می گردد مصرف روزانه هسته خرما را در رژیم روزانه خود قرار داده و میزان سوخت کالری را دو برابر نمایید؛ به این ترتیب شاهد کاهش وزن و لاغری با پودر هسته خرما خواهید شد.
خواص هسته خرما برای دیابت
هسته خرما برای دیابت و تنظیم قند خون گزینه بسیار مناسبی بوده و تاثیر بسزایی در افزایش تولید انسولین در بدن خواهد داشت. مصرف روزانه از دمنوش پودر قهوه حتی در افرادی که قند خون بالایی ندارند موجب پیشگیری از ابتلا به دیابت شده و در بیماران دیابتی نیز سبب کنترل قند خون و بهبود بیماری دیابت می گردد.
خواص هسته خرما برای کبد چرب
عصاره خرما یکی از گزینه های موثر برای بهبود کبد چرب خواهد بود. به ویژه مصرف مداوم سرکه خرما در بهبود و درمان کبد چرب بسیار موثر واقع شده است. به طور کلی عصاره های هسته خرما از کبد در برابر رادیکال های آزاد شده در بدن محافظت نموده و سلامت کبد را تضمین می نمایند.
خواص هسته خرما برای مو
خواص هسته خرما برای مو از طریق روغن هسته خرما امکانپذیر خواهد بود. روغن هسته خرما به عنوان یک نرم کننده و آبرسان مو به شمار رفته و ماساژ موها و کف سر با آن تاثیر بسزایی در بهبود وضعیت موها داشته است.. چنانچه تمایل به مصرف دمنوش پودر هسته خرما به منظور سلامت موهای خود هستید روزانه ۳ فنجان از این چای شگفت انگیز را نوشیده و با تامین آهن بدن از ریزش و نازک شدن موهای خود جلوگیری نمایید.
خواص هسته خرما برای کبد
از فوائد هسته خرما برای کبد می توان به محافظت از کبد در برابر مواد شیمیایی اشاره داشت و مبارزه با رادیکال های آزاد نیز تاثیر بسزایی در سلامت کبد و سایر اعضای بدن خواهد داشت.
خواص هسته خرما برای معده
یکی از دلایل خواص هسته خرما برای معده فیبر موجود در آن است که عمل هضم و گوارش غذا را تسریع بخشیده و از بروز یبوست جلوگیری می نماید. همچنین هسته خرما به عنوان یک ضدعفونی کننده قوی نقش مهمی در از بین بردن باکتری های مضر معده داشته و اسهال ناشی از ورود باکتری به معده را بهبود می بخشد. اینگونه است که هسته خرما در بهبود و درمان کلیه ناراحتی های معده مفید و موثر واقع شده است.
خواص هسته خرما برای قلب
خواص هسته خرما برای قلب با از بین بردن کلسترول های مضر دیواره های قلب میسر شده و از آنجا که دارای خاصیت آنتی اکسیدانی بسیاری است از انسداد سرخرگ ها جلوگیری می نماید. همچنین اسید های فنلی موجود در آن اثرات آتروژنیک داشته و سلامت قلب و شریان های خونی را تضمین می نماید.
خواص هسته خرما برای اسپرم
خواص هسته خرما برای مردان و تضمین سلامت جنسی آنها اثبات شده و با افزایش تستوسترون و بهبود کیفیت و تعداد اسپرم در سلامت جنسی مردان بسیار موثر واقع شده است.
خواص هسته خرما برای پروستات
خواص هسته خرما برای پروستات از آنجایی به اثبات می رسد که در کنترل بیماری دیابت بسیار موثر واقع می شود. چرا که یکی از دلایل بروز پروستات در مردان بیماری دیابت است. توصیه می گردد افرادی که دارای بیماری پروستات هستند ورزش و ترک کافئین را در دستور کار خود قرار داده و نوشیدن دمنوش پودر هسته خرما را جایگزین نوشیدنی های کافئین دار خود نمایند. اینگونه تاثیر هسته خرما برای پروستات را مشاهده خواهند نمود.
خواص هسته خرما برای رحم
خواص هسته خرما برای رحم می تواند به دلیل خاصیت ضد ویروس و ضد باکتریایی آن باشد که از عفونت های رحمی جلوگیری نموده و طبع گرم آن نیز از ابتلا به فیبروم های رحمی محافظت می نماید.
خواص هسته خرما برای زنان
خواص هسته خرما برای زنان به خصوص در دوران پریودی بسیار مشهود خواهد بود. مصرف روزانه و خرما و دمنوش پودر هسته خرما یکی از گزینه های بسیار عالی در این دوران به شمار رفته و موجب جذب آهن بیشتر و تسکین دردهای شکمی در این دوره خواهد شد.
طرز تهیه پودر هسته خرما
برای تهیه پودر هسته خرما ابتدا هسته و گوشته خرما را از یکدیگر جدا نموده و هسته را به خوبی می شوییم. توجه داشته باشید که شیارهای هسته کاملا تمیز گردند. سپس به مدت دو هفته در ظرف آب قرار می دهیم تا کاملا خیس بخورد. البته نا گفته نماند هر روز آب ظرف را تعوبض نموده و آب تمیز روی هسته ها بریزید. پس از دو هفته هسته را آبکشی نموده و روی پارچه نخی تمیز پهن نمایید.
طرز تهیه پودر هسته خرما
پس از آن هسته را در ظرف مناسبی ریخته و روی شعله قرار دهید. هسته های خرما را هم زده و خوب سرخ نمایید تا کاملا شکننده و ترد گردند. پس از آن که خوب سرخ شدند هسته های خرما را در آسیاب ریخته و به شکل پودر درآورید. سپس پودر حاصله را الک نموده و استفاده نمایید.