ابتدا باید محل مورد نظر را بررسی کرد که آیا برای کاشت پسته مناسب هست یا نه و پس از انتخاب بذر مناسب باید مراحل زیر را پی بگیریم:
۱ـ زمان کاشت پسته اواخر اسفند یا اوایل بهار است.
۲ـ ابتدا بذرها را به مدت ۲۴ ساعت در آب می گذاریم تا خیس بخورد.
۳ـ بعد از شستشوی بذرها آنها را با مواد قارچ کش مانند کاربوکسین تیرام، بنومیل به نسبت ۵/۵۲ تا ۳ در هزار و هیپوکلرید سدیم (مایع سفیدکننده)۵/۰ به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه ضدعفونی می کنیم.
۴ـ سپس بذرها را ۴ تا ۵ روز داخل یک کیسه به طور مداوم مرطوب نگه می داریم.
۵ـ بعد از جوانه زدن بذرها بایستی آنها را با قارچکش PCNB یا بنومیل ۴ در هزار ضدعفونی کرده و در محل مورد نظر کاشت.
۶ـ در زمینهای با آب وخاک شیرین بذور جوانه زده مورد نظر برای کاشت را پس از گاو رو شدن زمین درمحل داغ آب زمین اصلی میکارند.
۷ـ بعد از اینکه بذرها جوانه زد به طور مرتب آن را آبیاری می کنیم. آبیاری باید به آرامی صورت گیرد.
۸ـ به طور مرتب عملیات وجین را انجام می دهیم.
۹ـ در روز های خیلی گرم باید به وسیله سایه بان از نهال محافظت کرد.
نامگذاری انواع پسته برگرفته از موارد زیر است
۱- نام منطقهای که آن، رقم برای اولین بار در آنجا شناسایی شده است؛ مانند بادامی زرند، پسته سفید فیضآباد و سفید پستهی نوق.
۲- بر اساس رنگ پسته؛ مانند پسته قرمز فیضآباد
۳- بر اساس شباهتی که به اعضاء بدن انسان و حیوان دارد؛ مانند کله قوچی، کله بزی و شستی
۴- برگرفته از نام اشخاصی که آن رقم را شناسایی کردند؛ مانند پستهی اوحدی (مهدی اوحدی) و پستهی اکبری (علیاکبری).
۵- بر اساس شباهتی به اشیاء؛ مانند پستهی خنجری.