طرز تهیه خوراک میگو زعفرانی
مواد لازم :
- یک قاشق غذا خوری کره
- یک عدد پیاز بزرگ نازک خرد شده
- شش عدد قارچ ، قطعه قطعه شده
- یک قاشق چای خوری شکر قهوهای
- ۳۰۰ گرم سیب زمینی
- ۲۰ عدد میگو متوسط پوست کنده شده
- سه قاشق غذاخوری خامه ترش کم چرب
- یک قاشق چای خوری فلفل قرمز
- مقدار کمی زعفران ( یک نیشگون )
- دو قاشق غذا خوری خرد شده ریحان تازه
- یک چهارم فنجان رنده شده پنیر پارمسان
طرز تهیه :
کره را در یک ماهیتابه ذوب میکنیم و پیاز ، قارچ و شکر قهوهای را درونش تفت میدهیم تا پیاز به رنگ قهوهای تبدیل شود که حدودا ۱۰ دقیقه به طول میانجامد.
یک قابلمه را از آب پر کرده و سپس سیبزمینیها را درون قابلمه ریخته و ۳ دقیقه اجازه میدهیم بجوشد و سپس تخلیه کنید.
حال یک ماهیتابه میآوریم و میگوها را درونش ریخته و حدود ۵ دقیقه بعد از اضافه کردن پیاز روی حرارت متوسط تفت میدهیم تا رنگ شفاف صورتی رنگی پیدا کند سپس خامه ترش ، فلفل قرمز و زعفران را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا بجوش آید و غل ریز بزند.
سپس سیبزمینیها را به همراه پنیر پارمسان و ریحان خرد شده و میگوها در ظرف میکشیم و به سلیقه خود تزئین کنید.