طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی از نوع زمستانی

مواد لازم
- سینه مرغ: نصف سینه
- کاهو: یک بوته متوسط
- زنجبیل: یک برش کوچک
- سویاسس: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
- آبلیمو: ۵ قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل: به میزان کافی
- هویج: یک عدد
- خیار: ۲ عدد
- بادامزمینی: ۲۰ گرم
- روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
روش تهیه:
برای شروع سراغ مرغ بروید. ابتدا سینه مرغ را به تکههای کوچک برش بزنید و آن را برای مدت کوتاهی به اندازه ۳ تا ۴ دقیقه در روغن زیتون تفت دهید. میتوانید از روش دیگری برای آماده کردن مرغ استفاده کنید و آن این است که مرغ را آبپز کرده و آن را به رشتههای کوچک برش بزنید. پس از آماده شدن مرغ به اندازه کافی نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس آبلیمو، سویاسس و زنجبیل رنده شده را با هم مخلوط کرده و به این ترتیب سس این سالاد تایلندی را آماده کنید.
درنهایت پوست خیارها را بکنید و آنها را حلقهحلقه کنید. هویجها را به صورت خلال درآورید و آنها را با کاهوی متوسطی که خرد کردهاید، مخلوط کنید. در آخرین مرحله مرغ را به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و سس را روی آن بریزید.
نکته:
برای تهیه این سالاد میتوانید از حبوبات پخته شده و جوانه گندم یا ماش نیز استفاده کنید. اضافه کردن لوبیا قرمز، عدس و لوبیا چشمبلبلی به این مخلوط میتواند علاوه بر تامین میزان زیادی از پروتئین گیاهی مورد نیاز بدن، میزان فیبر دریافتی بدن را نیز افزایش دهد.
پیشنهاد ما این است که برای طبخ غذا از روغنهای گیاهی استفاده کنید که روغن زیتون یکی از بهترین انتخابهاست زیرا مصرف این روغن علاوه بر آنکه مانع از رسوب پلاکها در دیواره شریانها و رگها میشود، موجب کاهش کلسترول بد و پیشگیری از لخته شدن خون نیز میشود.