طرز تهیه پای سیب

مواد لازم :
- ۹ اینچ قسمت خشک شده کلوچه
- نصف فنجان کره
- سه قاشق غذاخوری آرد همه منظوره
- یک چهارم فنجان آب
- نصف فنجان شکر سفید
- نصف فنجان شکر قهوهای بسته بندی شده
- هشت سیب ، پوست کنده و قطعه قطعه شده
طرز تهیه :
ابتدا فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم.
سپس کره را درون ماهیتابه ذوب کرده و آرد را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به شکل خمیر تبدیل شود پس از آن آب ، شکر سفید و شکر قهوهای را اضافه کرده و اجازه میدهیم تا بجوش آید سپس دما را کاهش داده و اجازه میدهیم آرام غل بزند.
سپس پوسته کلوچهها را در زیر ظرف قرار داده و با تکههای سیب پر میکنیم و مواد را اضافه میکنیم و دمای فر را به ۱۷۵ درجه سانتی گراد کاهش داده و حدود ۳۵ تا ۴۵ دقیقه درون فر میپزیم.