پ پ

طرز تهیه کیک نارنگی

مواد لازم برای کیک نارنگی :

آرد۲ لیوان
تخم مرغ۲ عدد
 پکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
وانیلنصف قاشق چایخوری
شکر۱ لیوان
شیرنصف لیوان
روغن مایعنصف لیوان
آب نارنگیآب یک عدد نارنگی

طرز تهیه کیک نارنگی:

ابتدا شکر و تخم مرغ را هم زده تا کشدار و کرم رنگ شود بعد شیر، روغن مایع، آب نارنگی رو اضافه می کنیم هم می زنیم.

حالا همزن را کنار گزاشته و با لیسک آرد را با پکینگ پودر مخلوط کرده و سه بار الک کردیم آرام آرام اضافه می کنیم و به شکل دورانی هم می زنیم.

قالب را چرب کرده و مایع کیک را داخل قالب ریخته و داخل فری که از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ روشن کردیم به مدت ۳۵ دقیقه قرار می دهیم بعد با سس و یا پودر شکر تزیین کرده سرو می کنیم.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شاید این مطالب را هم دوست داشته باشید