موشکی با سرعت هشت برابر صوت

آزمایش موشک هایپرسونیک در آمریکا

به گزارش سایت آمریکایی وایرد، آزمایش تازه موشک های مافوق صوت یا «هایپرسونیک» که سرعت پروازشان هشت برابر سرعت صوت است با موفقیت به انجام رسید.

اکنون ارتش آمریکا مجهز به جنگ افزاری است که می تواند در کمتر از نیم ساعت هر هدفی را در هر جای جهان مورد حمله قرار دهد.

به نوشته وایرد، موشک تازه به این منظور طراحی شده که بتواند ساعتی ۶۱۰۰ مایل -هر مایل برابر یک کیلومتر و ۶۰۰ متر است- را پرواز کند. یعنی چیزی نزدیک به هشت برابر سرعت صوت.

این سایت می افزاید گرچه این آزمایش نسبتا به سادگی انجام گرفت اما صرف بیش از ۲۰۰ میلیون دلار هزینه برای این آزمایش می تواند ایالات متحده آمریکا را در پیشاپیش صف قدرت های نظامی مجهز به سیستم موشکی واکنش سریع جهانی قرار دهد.

به این ترتیب با توجه به آزمایش تازه یک هواپیمای بی موتور به کمک موشکی به روی تاسیسات هسته ای دشمن یا محل جنگ افزارهای میکروبی تروریست ها فرستاده می شود تا پیش از آنکه دیر شود نسبت به خنثی سازی آنها اقدام شود.

پنتاگون کوشش های خود را در طراحی جنگ افزارهای سریعی متمرکز کرده است که به جای پرتاب بمب از فضا مانند موشک های هسته ای، صفیرکشان پرواز می کنند. این موشک ها می توانند در کاهش مسایل ژئوپولیتیک موثر باشند اما مشکلات فنی تازه ای را به همراه دارند.

برای نمونه هنوز کسی چیز زیادی درباره پویایی شناسی سوخت این جنگ افزارها که از طریق جو با سرعت هایپرسونیک پرتاب می شود نمی داند.

سایت وایرد می گوید ژنرال بازنشسته جیمز هاس کارترایت که به عنوان معاون فرمانده سیستم موشکی واکنش سریع جهانی و معاون ستاد مشترک و فرمانده استراتژیک ایالات متحده خدمت کرده بود می گوید باید در مهر و موم شده پاکت اطلاعات را باز کنیم.

هم اکنون توجه ارتش ایالات متحده بر روی مسایل مربوط به مدیریت گرمایی این سیستم متمرکز شده است زیرا حرکت با این سرعت دمای غیرقابل تصوری ایجاد می کند. از سوی دیگر مطالعات ارتش درباره نسبت ترکیب آلیاژ برای این سیستم روی فلزاتی مانند آلومینیوم، تیتانیوم، پولاد، تانتالوم، تنگستن، بافت های کربنی و سیلیس متمرکز شده بود.

آزمایش تازه نشان داد که آلیاژ استفاده شده آلیاژ مناسبی است و به نظر می آید طرح از میان برداشتن دشمن در جهان دارد یک گام به واقعیت نزدیکتر می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *