پست مهمان چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

پست مهمان عبارتی است که اکثر وبلاگ نویسان حرفه ای با آن آشنا هستند. پست مهمان به محتوای تولید شده توسط نویسنده مهمانی برای سایتی گفته می شود. در واقع پست مهمان توسط افرادی تهیه و تولید می شود که اهداف خاصی از تولید آن محتوا دارند که در ادامه بیشتر در مورد آن صحبت می کنم. این مقاله مربوط به پست مهمان و ویژگی های آن است. در این مقاله هر آن چیزی که باید در مورد پست مهمان بدانید را به شما می گویم. پس از شما می خواهم در این مقاله هم همراه من باشید.

پست مهمان چیست؟

پست مهمان از زمانی مد شد که بازاریابی محتوا و تولید محتوا در کسب و کارهای آنلاین بسیار ارزشمند شد. البته خیلی از وب سایت ها و بلاگ هایی که محتوایی هستند قطعا به نویسنده مهمان نیاز دارند. به خاطر اینکه هم پست های بلاگ خود را از یک نواختی خارج کنند و هم اینکه در تولید محتوا تا حدودی نیاز خود را رفع کنند.

در حقیقت پست مهمان یک بازی دو سر برد است. نویسنده مهمانی که محتوایی برای بلاگ مورد نظر تولید می کند می تواند خود و کسب و کار و توانایی های خود را معرفی کند و از آن طرف بلاگی که پست برای او تولید شده است صاحب محتوای ارزشمند و یونیک به صورت کاملا رایگان شده است.

هدف از نوشتن پست مهمان چیست؟

هدف افرادی که پست مهمان می نویسند معرفی خود و کسب و کارشان است. معمولا پست مهمان به وبلاگ نویسان کمک می کند تا توانایی های خود را به افراد بیشتری نشان دهند. در واقع پست مهمان باعث معروفیت و محبوبیت وبلاگ نویسان می شود. و از همه مهمتر که هدف اصلی ما هم در نوشتن پست مهمان همین است گرفتن بک لینک برای سایت خود است.

معمولا افرادی که سعی می کنند تا سایت یا وبلاگ مناسبی را برای انتشار پست مهمان پیدا کنند تنها به خاطر گرفتن بک لینک برای سایت خود است. البته در کشور ما اینگونه است.

در کشور های دیگر همانطور که اشاره کردم هدف کسانی که پست مهمان منتشر می کنند تنها برای معروف شدنشان است. چون همانطور که می دانید در کشور های دیگر پست هایی که “خوب” باشند مورد استقبال خیلی ها قرار می گیرد و افراد زیادی آن را به اشتراک می گذارند.

البته در بعضی از مواقع ممکن است در همان پست اول به شما بک لینک ندهند. قطعا مدیران سایت هایی هستند که برای محک زدن شما و سنجش کیفیت محتوای شما در ابتدا به شما اجازه بک لینک گرفتن را نمی دهند. شما هم باید توجه داشته باشید در چنین مواقعی اولین پست مهمان تان را بسیار با کیفیت و مطابق با خواسته های سایت میزبان تولید کنید. تا از این طریق اعتماد سازی کنید.

چه سایت هایی برای نوشتن پست مهمان مناسب هستند؟

معمولا سایت هایی برای نوشتن پست مهمان مناسب هستند که هم حوزه کاری شما باشند. البته این سایت ها هیچ گاه جزء رقبای شما نیستند. به عنوان مثال سایت های مجله اینترنتی مثل زومیت هیچ وقت رغیب شما به حساب نمی آیند.

سعی کنید برای سایت هایی پست مهمان بنویسید که آتوریتی بالایی دارند و اجازه درج حداقل یک لینک فالو به سایتتان را به شما بدهند.

برای پیدا کردن چنین وب سایت هایی کافی است از گوگل کمک بگیرید. خیلی بهتر است ازGoogle Alert برای پیگیری وب سایت های هم حوزه خود استفاده کنید. معمولا وب سایت هایی که نویسنده مهمان می پذیرند خودشان علنا اعلام می کنند.

البته در بعضی از مواقع شما خودتان هم می توانید به بعضی از وب سایت هایی که نویسنده مهمان نمی پذیرند هم پیشنهاد دهید. معمولا وب سایت هایی که از هر لحاظ برای گرفتن بک لینک مناسب هستند ارزش این را دارند که برای آن ها پست مهمان حرفه ای و با کیفیت بنویسید. خودتان پیشنهاد دهید. به صاحبان وب سایت هایی که فکر می کنید از هر جهتی به درد شما می خورند پیشنهاد نوشتن پست مهمان دهید.

چگونه پست مهمان بنویسیم؟

در نوشتن پست مهمان ابتدا باید به فکر میزبانی باشید که قصد نوشتن پست مهمان را برای آن دارید. اولین کاری که باید انجام دهید بررسی پست های سایت میزبان است. لحن نوشتن پست ها را بررسی کنید. تعداد لینک های داخلی را بررسی کنید. پست های مهمان دیگر نویسندگان مهمان را به خوبی تحلیل کنید. از عنوان گرفته تا محتوا و نحوه توزیع آن.

پروفایل کاربری خود را به خوبی تکمیل کنید

معمولا سایت هایی که پست مهمان قبول می کنند از نویسندگان مهمان می خواهند که در سایتشان پروفایل کاربری درست کنند. در واقع پروفایل شما در سایت میزبان نشان دهنده امضای شماست. این امضا تنها راهی است که مخاطبان شما بتوانند بیشتر با شما آشنا شوند. پیشنهاد می کنم حتما شبکه های اجتماعی خود به ویژه لینکدین خود را در پروفایل خود قرار دهید. از همه مهمتر عکس مناسبی را برای پروفایل خود انتخاب کنید. و همچنین خیلی مهم است که توضیح کوتاهی درباره خود و فعالیت ها و علاقه مندی های تان بنویسید.

پست مهمان شما نباید تبلیغاتی باشد!

درست است که پست مهمان برای معروفیت و جذب ترافیک بیشتر به وب سایت خودتان است. اما نه به هر قیمتی! محتوای تولیدی شما برای پست مهمان نباید خیلی تبلیغاتی باشد. نباید با پست مهمان، خودتان را زیر سوال ببرید. فکر کنید برای وب سایت و مخاطبان خود می نویسید. فرقی نمی کند چون در امضای پست، مشخصات شما درج شده است. شما باید توانایی های خود را در نوشتن پست های متفاوت به رخ رقیبانتان بکشید.

سعی کنید فقط یک الی سه لینک به وب سایت خود دهید. آن هم نه با عوض کردن محتوای اصلی پست. بلکه بهتر است فقط به کلیدواژه های اصلی سایت خود لینک سایتتان را بدهید.

پست مهمان خود را به اشتراک بگذارید

سعی کنید پست مهمان خود را به خوبی توزیع کنید. برای پست مهمان خود بک لینک بسازید. منظور از بک لینک این نیست که دونه به دونه در سایت های مختلف لینک پست مهمان خود را قرار دهید. بلکه منظور همان به اشتراک گذاری آن است. سعی کنید پست مهمان خود را درشبکه های اجتماعی و هر انجمنی که فکر می کنید مرتبط با محتوای شما است باز نشر دهید.

از دوستان خود بخواهید پست مهمان شما را در شبکه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارند. خیلی خوب است که خلاصه ای از پست مهمان خود را با اشاره مستقیم به لینک منبع پست مهمان در بلاگ های خود و دوستانتان قرار دهید.

از دوستان و همکاران خود بخواهید در مورد پست مهمان شما نظر دهند. با انجام تمام این کارها می توانید رتبه پست مهمان خود را در نتایج جست و جو بالا ببرید. از طرفی زمانی که پست مهمان شما محبوب شد کاربران زیادی از پست شما استقبال می کنند. میزبان مورد نظر هم بیشتر از پیش علاقه مند به این می شود که شما برای آن ها پست مهمان بنویسید. مهمتر از همه بک لینک هایی که از طریق آن پست مهمان برای سایت خود ساخته اید فوق العاده با ارزش و با کیفیت می شود.

آیا پست مهمان روی سئو سایت تاثیر دارد؟

قطعا پست مهمان روی سئوی سایت تاثیر گذار است. گوگل به سایت هایی که درباره آن ها در سایت های دیگر اشاره می شود بسیار علاقه مند است. در واقع منظور همان بک لینک ها هستند که باعث محبوبیت سایت مورد نظر نزد گوگل می شود. پست مهمان هم که بهترین راه برای دریافت بک لینک با کیفیت است. به پست مهمان میشه به عنوان رپورتاژ آگهی هم نگاه کرد.

نکته مهم این است که لینک هایی که از طریق پست مهمان قرار است  به سایت خود بدهید حتما به کلید واژه های اصلی سایت تان باشد. سعی کنید یک لینک به صفحه اصلی سایت و یک لینک هم به مقاله ای مرتبط با آن مقاله پست مهمان به سایت خود بدهید.

جمع بندی و صحبت پایانی

در این مقاله سعی کردم همه چیز را در مورد پست مهمان به شما توضیح دهم. مسئله مهم این است که خیلی از دوستان دلشان نمی آید پست مهمان در سایتی قرار دهند. به خاطر اینکه تولید محتوا کار سخت و وقت گیر و در عین حال ارزشمند است محتوایی که تولید می کنند را دوست دارند فقط در سایت خودشان بگذارند. و از آنجایی که برای پست مهمان باید محتوای یونیک و غیر کپی تولید کرد حاضر نمی شوند برای سایت دیگری چنین محتوایی تولید کنند.

اما شما اینطور نباشید! این بهترین فرصت برای ساخت بک لینک های با کیفیت برای سایتتان است. سعی کنید محتوای عالی در حد محتواهایی که در سایت خودتان است تولید کنید و از طریق پست مهمان برای سایت خود بک لینک بگیرید. سایت هایی که اجازه ارسال پست مهمان را به شما می دهند در واقع یک فرصت عالی را به شما برای معرفی خود و کسب و کارتان داده اند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *