چرا وسایل آشپزی چوبی و بامبو خوب است؟

 

وسایل چوبی

از آنجا که هیچ کس حاضر نیست غذاای سالم اش با مواد مسمومیت زا آلوده شوند بنابراین وسایل پخت و پز هم به اندازه ی مواد غذایی باید سالم و در حد امکان طبیعی باشند. فراموش نکنید که تنها طبیعی بودن یک ماده به معنای کاملا سالم و بی خطر بودن آن نیست و فقط احتمال بروز خطر کمتر خواهد بود.بی تردید وسیله ای طبیعی تر از انواع چوبی یا ساخته شده از بامبو نمی توان یافت. چوب هیچ ماده ی سرطان زا یا مسمومیت زایی را وارد غذا نمی کند و به طور طبیعی ضد باکتری است اما در صورت استفاده ی نامناسب از آن با جذب عوامل بیماری زا، سبب آلودگی غذا خواهد شد.

برای پیشگیری از بروز چنین اتفاقی وسیله ی چوبی مورد استفاده برای گوشت های خام نباید با غذاهای پخته شده تماس داشته باشد. هنگام خرید این ابزار انواع ساخته شده از چوب های سخت و مقاوم را انتخاب کنید. مقاومت بیشتر چوب های سخت از ترک خوردگی سریع ناشی از رطوبت جلوگیری می کند. بسیاری از وسایل آشپزی چوبی روکش محافظی از جنس روغن های معدنی دارند که لایه ی محافظ دیگری در برابر باکتری ها تشکیل می دهد. نگهداری و شستشوی این وسایل با آب گرم و کمی مایع ظرفشویی ملایم بسیار آسان است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *