برای همه پیش می آید که در مسافرت یا شرایط خاص چند روزی به نانوایی دسترسی ندارند و مجبورند نان را تهیه کرده و نگاه دارند که در این صورت مشکل اساسی، بیات شدن نان است. برای اینکه بتوانید نان را دو سه روز تازه نگه دارید هنگامی که نان را از نانوایی تحویل می گیرید و هنوز گرم است یک دستمال مرطوب روی آن بیندازید تا بدین ترتیب نان تا روز آخر بیات نشود.
برچسبها: انواع نانبیات شدن نانجلوگیری از بیات شدن نانچگونگی پیشگیری از بیات شدن ناننان بربرینان لواشنحوه پیشگیری از بیات شدن نان
مطالب مرتبط
مافین کشمشی، عصرانه ساده و خوشمزه
توسط boshra · Published آذر ۱۸, ۱۳۹۹ · Last modified آبان ۲۷, ۱۳۹۹
طرز تهیه سوپ زنجبیل و هویج
توسط مدیر · Published فروردین ۳۱, ۱۳۹۷ · Last modified فروردین ۲۵, ۱۳۹۷
چگونه ژله به ظرف نچسبد؟
توسط مدیر · Published مرداد ۳۱, ۱۳۹۶