این روزها که انواع سیب های خوش رنگ و زیبا در میوه فروشی ها دیده می شود کد بانو ها بی اختیار میل می کنند مقدار زیادتری از آنها خریداری کنند. اما متأسفانه سیب را نمی توان بیش از یکی دو روز نگه داشت چون خیلی زود لکه پیدا می کند و فاسد می شود. برای جلوگیری از این زیاد همین که سیب ها را به خانه آوردید پنبه ای را به محلول گلسیرین آغشته کنید و روی سیب ها بمالید. نه تنها میوه ها براق و درخشان می شوند بلکه گلسیرین رئی آنها یک قشر محافظ به وجود می آورد و مانع از آن می شود که در مقابل هوا فاسد شوند.
برچسبها: پیشگیری از فاسد شدن سیبجلوگیری از فاسد شدن سیبخراب شدن سیبروش جلوگیری از فاسد شدن سیبسیبسیب قرمزشیوه جلوگیری از فاسد شدن سیبفاسد شدن سیب
مطالب مرتبط
طرز آماده کردن شیرینی کشمشی
توسط مدیر · Published شهریور ۱۹, ۱۳۹۷ · Last modified شهریور ۴, ۱۳۹۷
طرز تهیه کارامل شکلاتی
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
فیلم کامل اموزش کله پاچه و کله پاچه خوری در تهران ( تماشاکنید)
توسط مدیر · Published بهمن ۲, ۱۳۹۶ · Last modified مهر ۱۸, ۱۳۹۸