تاثیر خرده‌های گیاهی رازک در ماءالشعیر بر کبد

پژوهش جدیدی روی موش ها نشان داده که ذرات ریز گیاه که در ماءالشعیر پیش از تصفیه یافت می شود، نه تنها طعم و مزه آن را تقویت می کند، بلکه ضرر های احتمالی برای کبد را کاهش می دهند. موش هایی که آزمایش حاضر بر روی آن ها انجام گرفته است بعد از ۱۲ ساعت، تجمع کمتری از چربی در کبد خود نشان داده اند. این آزمایش در دانشگاه فردریک شیلر در آلمان انجام شده است.
طبیعتاً ماءالشعیر های دارای الکل که در خارج از کشور معمول است برای کبد زیان آور و تاثیرات منفی بر سلامت دارد. در حالیکه ماء الشعیر های بدون الکل که در ایران موجود است از این آسیب ها بدور می باشد و برای سلامت مفید.
خرده های گیاهِ «هاپ» با نام علمی هومولوس لوپولوس از مواد اصلی تشکیل دهنده ماء الشعیر می باشد که هم نقش نگهدارنده و هم طعم دهنده را ایفا می نماید. در واقع عامل اصلی تلخی طعم ماء الشعیر از گیاه رازک است. در بالا عکسی از گیاه رازک می بینید. همچنین خواص درمانی آن شامل درمان بی خوابی، آرام کننده تمایلات بعد بلوغ، اشتها آور، تقویت معده، مسهل و ضدعفونی کننده می باشد

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *