طرز تهیه آش شله مشهدی

 آش شله مشهدی

مواد لازم برای آش شله مشهدی :

  • گوشت گوسفند : ۵۰۰ گرم
  • بلغور گندم : ۱ لیوان
  • برنج : ½ لیوان
  • باقلا : ½ لیوان
  • نخود : ½ لیوان
  • لوبیا قرمز : ½ لیوان
  • لوبیا سفید : ½ لیوان
  • لوبیا چیتی : ½ لیوان
  • خورشت قیمه آماده : ۲ لیوان
  • پیاز : ۵ عدد
  • روغن : ۵ قاشق غذاخوری
  • دارچین و نمک و فلفل : مقدار لازم

طرز تهیه آش شله مشهدی :

ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس کنید.

گوشت را داخل قابلمه بریزید ، چند لیوان اب اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس کف روی اب را بگیرید و پیازهای پوست کنده را به گوشت اضافه کنید ، در قابلمه را بگذارید و حرارت را کم کنید و ۳-۴ ساعت اجازه دهید گوشت بپزد و اب گوشت تمام شود سپس پیازها و گوشت پخته را بکوبید تا یکدست شوند.

حبوبات را داخل قابلمه ای بریزید و چند لیوان آب اضافه کنید و بگذارید حبوبات بپزند و نرم شوند سپس گوشت کوبیده ، برنج و بلغور گندم را به حبوبات پخته اضافه کنید ، دارچین ، روغن ، نمک و فلفل بزنید و با حرارت کم بگذارید چند ساعت تمام مواد باهم بپزند.

در این مدت باید آش را مانند حلیم مدام هم بزنید تا کشدار و غلیظ شود ؛ پس از اینکه آش آماده شد در ظرف بریزید و با قیمه تزیین و سرو کنید. ( در قابلمه باید باز باشد ، در این مدت اگر آب آش کم شد اب جوش اضافه کنید ).

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *