عجایب ماه

بیگانگان در ماه

علاوه بر سفرهای پژوهشی که انسان بر روی ماه داشته و فاصله کم اون تا زمین، هنوز علت خیلی از رویدادهای روی ماه مشخص نشده. از نظر منطقی با علم امروز ما بایستی خیلی حقایق بیشتری رو نه تنها در مورد ماه بلکه در مورد منظومه خودمون میدونستیم.

مقایسه شفاف‌ترین تصویر تلسکوپ فضایی هابل (چپ)، و مدارگرد بامداد (پیش از ورود به مدار) از سیمای سرس. منشأ دو نقطه درخشان دیده‌شده در تصاویر اخیر بامداد از سرس، از داغ‌ترین معماهای این چند روز سیاره‌شناسان است.

یکی از رویدادهای عجیب روی ماه که مثل معما میمونه، رویت مرتب نورهای سفید روی اون هست که با چشم غیر مسلح هم دیده میشن. این نورها مثل فلاش دوربین میمونن و از چندصد سال پیش مرتبا رویت میشدند.در خیلی از آثار نقاشی و حکاکی باستانی به این فلاشهای کوچک اشاره شده. از اواخر دهه شصت به این نورها لقب شبحهای لونا رو دادن و از اون موقع به بعد هزار و پونصد رویت رسمی تحت عنوان شبح لونا گزارش شده.

ماه اسرار آمیز و سوالات یوفولوژیست ها

هاکان کایا یکی از پروفسورهایی هست که در دانشگاه وورتزبورگ در آلمان تیمی برای بررسی این فلاشها تشکیل داده و تمام عکسها و فیلمهای ضبط شده از فلاشها از هرجا که باشن به دست این تیم میرسن. طبق گفته این تیم یکی از علتهای این نورها جمع شدن توده های گاز هست که وقتی از بغل پرتوهای نور خورشید به اونا برخورد میکنه چنین فلاشهایی رو تولید میکنند.

بخش تاریک ماه

اما به گفته محققانی مثل روبرت فلایشر و هارالد وللا این تنها علت نیست بلکه علتهای دیگری هم مثل مینگذاری برای کندن تونل و توسط زمینیان و یا نورهایی که احتمالا از سفینه های بیگانه موقع شدت گرفتن سرعت و دور شدن از ماه تولید میشه میتونه از عوامل این فلاشها باشه.

رنگ واقعی کره ماه

روبرت فلایشر(مدیر مجله اکزوماگازین) و وللا معتقدن ماشینهای روی ماه رو میشه از روی زمین با تلسکوپی که قطر دهانه آن هفتاد و پنج متر هست به وضوح دید، و هر چه فاصله تلسکوپ تا ماه کمتر و از زمین دورتر باشد نیاز به دهانه ای با قطر کمتر هست، و‌این سیستم چیزی هست که بشر نزدیک به نیم قرن هست که اونو در اختیار داره و میتونه وجب به وجب ماه رو رصد کنه خیلی بیشتر از اینها اطلاعات در مورد ماه وجود داره که به عموم داده نمیشه. نگاهی به سیاست دولتها در قبال جامعه نشون میده که کلا چه در جوامع دموکراتیک و چه در جوامع غیردموکراتیک و دیکتاتوری مردم و دولت دو طرف یک بازی شطرنج که در اون دولت یک شطرنجباز حرفه ای و ملت یک شطرنجباز آماتور هستند.

معمای مرکز کنترلی بر روی ماه

یکی از وظایف نهادهای امنیتی دولتها جلوگیری از بوجود آمدن هیجان، ناامنی و ترس و اضطراب در بین شهروندان هست و دقیقا از همین پاراگراف در همه جا برای سرپوش گذاشتن روی حقایق مربوط فرازمینیها سؤاستفاده و در آخر به این ختم میشه که جامعه از مهمترین جریاناتی که به زمین و زندگی اون مربوط میشه جدا و بی اطلاع میمونه.

کاوه_سیبکی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *