عصر آکواریوس

اپلیکیشن ستاره شناسی

آنتروپولوژی عرفان ، به جزئیات تاریخ تمدن های گذشته ، حال و آینده زمین می پردازد..

” تاریخ_تکرار_میشود ” یک جمله ی به بظاهر عمیق است اما موضوع عمیق تر از چیزی ست که در تصورات بشر امروزی جاگرفته است!!

این جمله نه فقط بخاطر تکرار حوادث اجتماعی و #سیاسی زمین ، بلکه بدلیل سیکل های کیهانی و اتفاقاتی که در آن تکرار می‌شود بوجود آمده.

آنتروپولوژی عرفانی ، به نسل های اصلی بشر که روی زمین زندگی می کرده و خواهند کرد می پردازد.. هر سیاره هفت دوره و هفت عصر را پشت سر می گذارد تا در نهایت به یک قمر بدون زندگی تبدیل شود. به عنوان مثال ماه و مریخ در روز کیهانی قبل سیاره ای سرشار از زندگی بوده.

انسان های امروزی از نسل و عصر پنجم بشریت زمین هستند که ریشه شان “ایریا” (آریا) خوانده می شود.. نسل اول پروتوپلاسماتیک کاملا بیدار و یزدانی بودند که بدن های فیزیکی_اتری بدون اندام های نر و ماده داشتند.

محل زندگی آنان قاره تول بود که اکنون قطب شمال زمین است.. نسل دوم هایپربورین ها بودند که در قاره هایپربورین در اروپای شمالی امروزی زیست کردند. آنها نیز موجودات بیدار و دوجنسه بودندکه با تقسیم تولید می شدند.

نسل سوم لمورین ها در قاره بزرگ “مو” اقیانوس آرام کنونی بودند که در دوره اول زندگی خود اندام های نر و ماده را با هم داشتند. جدایی نر و ماده در بخش دوم این تمدن شکل گرفت.

نسل چهارم آتلانتین ها در قاره آتلانتیس و اقیانوس آتلانتیس کنونی ساکن بودند. بعد از به زیر آب رفتن آتلانتین ها، نسل پنجم “ایریایی ها” (آریایی) که بشر امروزی ست ظهور کردند .. ما در سالیان پایانی ِ دوره پنجم زیست می کنیم .. دوره نسل های ششم و هفتم بعد از ما خواهند بود..

هر نسل به اندازه دوره ای در زمین زیست می کند که منظومه شمسی کمربند زودیاک را یک بار گردش کند. ٢٨٩۶٨ سال به طول می انجامد که در ادبیات آنتروپولوژی عرفان با پیدا شدن و محو شدن زمین در مجمع الکواکب آکواریوس آغاز و خاتمه پیدا می کند.

(٣۶٠درجه آسمان شب در طول سال به دوازده مجمع الکواکب تقسیم می‌شود. در اثر حرکت تقدیمی محور چرخش زمین با دوره حرکت ٢۶ هزار ساله از میان مجمع الکواکب گذر می‌کند.)

زمین ٢١۶۴ سال را در هریک از مجمع الکواکب دوازده گانه سپری می‌کند. بنا به تسریحات “ساموئیل” یکی از برجسته ترین چهره های کیهان شناسی عصر ، زمان ِ پیچیده و بزرگ به پایان عصر پنجم سیاره زمین نمانده است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *