مواد لازم:
۱ـ شیر: یک کیلو
۲ـ آرد برنج: ۱۰۰ گرم
۳ـ شکر: ۱۵۰ گرم
۴ـ گلاب: یک استکان
به صورت دلخواه برای تزیین می توانید از دارچین و پودر پسته نیز استفاده کنید.
روش تهیه:
شیر، آرد برنج و شکر را در یک قابلمه می ریزیم و می گذاریم تا شیر به جوش بیاید. سپس حرارت را کم می کنیم و با یک قاشق آن را به خوبی هم می زنیم تا آرد به خوبی پخته شده و در شیر حل شود. اگر حرارت را کم نکنید شیر بر می رود و آرد برنج به خوبی نمی پزد و فرنی طعم خوبی به خود نمی گیرد.
به صورت اختیاری می توانید مقداری کره نیز به فرنی اضافه کنید.
اگر پاسخ بهتری برای این سوال دارید آن را در قسمت نظرات با همنوعان خود در میان بگذارید.