بهترین کار برای نچسبیدن ژله به ظرف خود این است که ظرف را به مدت ۱۵ دقیق داخل آب سرد قرار دهید و سپس آن را خوب بشویید. سپس طرف را به طور کامل خشک کنید و به مدت ۱۵ دقیق داخل یخچال قرار دهید. بعد از آن مواد ژله را داخل ظرف بریزید. اینگونه ژله به ظرف خود نمی چسبد.
برچسبها: پودر ژلهتهیه ژلهچسبیدن ژله به ظرفچگونه ژله درست کنیمدرست کردن ژلهدستور تهیه ژلهروش تهیه ژلهروش درست کردن ژلهژلهظرف ژله
مطالب مرتبط
طرز تهیه سوپ مرغ و برنج به آسان ترین روش
توسط مدیر · Published مهر ۲۸, ۱۴۰۳ · Last modified مهر ۲۷, ۱۴۰۳
۵ غذای ساده و خوشمزه رژیمی با سیب زمینی آب پز
توسط boshra · Published آذر ۱۹, ۱۴۰۱ · Last modified آبان ۱۱, ۱۴۰۱
کیک میوه ای کلاسیک
توسط boshra · Published آذر ۲۳, ۱۳۹۹ · Last modified آبان ۲۸, ۱۳۹۹







