نقش رایحه و عطر خوراکیها در سلامتی تن و روان

در حقیقت رایحه و عطر درمانی از آشپزخانه آغاز می گردد. ما همه به غذا احتیاج داریم و نمی توانیم بدون آن مدت زیادی زنده بمانیم. هر یک از دستگاههای بدن به نیرویی که از خوردن غذا بدست می آید متکی بوده و در صورتی که غذا به بدن نرسد از کار افتاده و یا اگر غذای مناسب نخوریم دستگاههای بدن به عناوین مختلف دچار اختلال می شوند پس ما به محض گرسنه شدن برای رفع نیاز بدن غذا می خوریم ولی چه چیز دیگری جز گرسنگی ما را به خوردن وا می دارد؟ باور بر این است که عطریات و مزه ی غذاهایی که محرک احساس در طول خوردن می باشند ما را به خوردن وادار می کند. همچنین عطریات و مزه غذا است که باعث می شود ما از خوردن غذا لذت برده و غذا برایمان مطبوع شود. قسمتی از مغز همراه با حس بویایی و سپس دست ها و پاها هستند که احساس رضایت بخشی را کنترل کرده و احتمالا این همراهی به این دلیل است که بدن باید برای بقای خود نیازهای لازم را به طور احساسی همراه با افزودن عطریات به غذا برای بدن تامین کند. فکر کنید که شما چگونه به بوی قهوه در حال آسیاب کردن یا درست کردن آن واکنش نشان می دهید. ماده فرار در دانه های قهوه فورا شما را به حرکت در می آورد و مانند شوک الکتریکی روی سیستم اعصاب شما عمل می کند. بوی قهوه است که چنین لذتی می دهد و گاهی نیاز به نوشیدن همه آن ندارید فقط یک چشش به منظور لذت بردن از قهوه کافی است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *