این روزها که انواع سیب های خوش رنگ و زیبا در میوه فروشی ها دیده می شود کد بانو ها بی اختیار میل می کنند مقدار زیادتری از آنها خریداری کنند. اما متأسفانه سیب را نمی توان بیش از یکی دو روز نگه داشت چون خیلی زود لکه پیدا می کند و فاسد می شود. برای جلوگیری از این زیاد همین که سیب ها را به خانه آوردید پنبه ای را به محلول گلسیرین آغشته کنید و روی سیب ها بمالید. نه تنها میوه ها براق و درخشان می شوند بلکه گلسیرین رئی آنها یک قشر محافظ به وجود می آورد و مانع از آن می شود که در مقابل هوا فاسد شوند.
برچسبها: پیشگیری از فاسد شدن سیبجلوگیری از فاسد شدن سیبخراب شدن سیبروش جلوگیری از فاسد شدن سیبسیبسیب قرمزشیوه جلوگیری از فاسد شدن سیبفاسد شدن سیب
مطالب مرتبط
طرز تهیه سس مایونز خانگی
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
بهترین قسمت گوشت برای خورشت
توسط boshra · Published دی ۱۴, ۱۴۰۱ · Last modified آذر ۸, ۱۴۰۱
دستور پخت مارینیت قارچ
توسط مدیر · Published شهریور ۷, ۱۳۹۶