بهترین کار برای نچسبیدن ژله به ظرف خود این است که ظرف را به مدت ۱۵ دقیق داخل آب سرد قرار دهید و سپس آن را خوب بشویید. سپس طرف را به طور کامل خشک کنید و به مدت ۱۵ دقیق داخل یخچال قرار دهید. بعد از آن مواد ژله را داخل ظرف بریزید. اینگونه ژله به ظرف خود نمی چسبد.
برچسبها: پودر ژلهتهیه ژلهچسبیدن ژله به ظرفچگونه ژله درست کنیمدرست کردن ژلهدستور تهیه ژلهروش تهیه ژلهروش درست کردن ژلهژلهظرف ژله
مطالب مرتبط
دستور پخت شله زرد
توسط مدیر · Published شهریور ۸, ۱۳۹۶
چگونه ژله درست کنیم؟
توسط مدیر · Published مرداد ۳۱, ۱۳۹۶
دستور پخت این غذا سه میلیون دلارِ می ارزد +عکس
توسط مدیر · Published تیر ۱۳, ۱۳۹۷