طرز تهیه شاکشوکا؛ تخم مرغ پخته خوشمزه
تخم مرغ پخته شده با گوجه فرنگی، برگ چغندر و نخود
مواد لازم
- ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ۴ حبه سیر خرد شده
- ۱ پیاز سفید خرد شده
- ۱/۲ فنجان نخود خیسانده شده و آب گرفته
- ۱ قوطی گوجه فرنگی خرد شده
- ۱ قاشق چایخوری زیره
- ۱٫۵ قاشق چایخوری دارچین
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۱/۲ قاشق غذاخوری تکه های فلفل قرمز
- ۲ فنجان برگ چغندر قرمز یا سوئیسی خرد شده
- ۶ عدد تخم مرغ
- ریحان تازه برای تزئین
روش تهیه
- فر را از قبل تا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم کنید.
- روغن را در تابه مخصوص فر روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز و سیر را اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه سرخ کنید. نخود را اضافه کرده و برای ۳ دقیقه دیگر سرخ کنید.
- گوجه فرنگی خرد شده، زیره، دارچین، پاپریکا، تکه های فلفل قرمز را اضافه کرده و به جوش آورید. حرارت را پایین بیاورید تا به مدت ۱۰ دقیقه آهسته بجوشد.
- برگ چغندر را اضافه کرده و حدود ۱ دقیقه حرارت دهید.
- شش سوراخ کوچک در مخلوط گوجه فرنگی و برگ چغندر ایجاد کنید و تخم مرغ ها را به آرامی به تابه اضافه کنید.
- تابه را درون فر از قبل گرم شده قرار دهید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه یا تا هنگامی که سفیده ها سفت شوند، بپزید.
- از فر بیرون بیاورید، روی آن ریحان بریزید و سرو کنید.