نقاشی های باستانی

نقاشی های باستانی

نقاشی های باستانی

عکس اول میگه وقتی گاو‌ رو شبیه خودش میکشیدند قطعا بیگانگان رو هم شبیه خودشون میکشیدند و کم هم نکشیدند خوشبختانه.

فضانوردی باستانی شامل نظریه هایی هست که اواخر قرن هجده درباره وجود و تکنولوژی پیشرفته تمدن های باستانی آتلانتیس و‌ لموریا مورد بحث قرار میگرفتن.

چارلز فورت در کتاب “لعنتی” مجموعه ای از پدیده های غیر قابل توضیح درباره اینکه آیا بشریت متعلق به فرازمینی ها بوده یا نه رو مورد تحلیل قرار داد.

در شوروی سابق نیز کنستانتین زولکوفسکی و نیکولای ریدر نیز به ایده ارتباطات بین سیاره ای پرداختند.

ریاضیدان روس ماچت،روزنامه نگار ایتالیایی پیتر کولوسیمو ژاک برگیر و هم نویسنده معروف لویٔیس پاولز معتقد بودند بشریت قبلاً به سطح بالایی از تمدن رسیده است اما به دلیل جنگ هسته ای از بین رفت.

در دانشهای باطنی و پنهانی مسیٔله مسافران بین سیاره ای طبق گفته های پاولز و برگیر در حاشیه تمدنهای سابق خیلی مطرح بوده.

اخترشناس آمریکایی توماس گلد در مقاله ای تحت عنوان زباله های کیهانی از تبار کیهانی درباره احتمال بازدید مسافران فرازمینی از زمین در گذشته های دور نوشته بود که این موجودات زباله های خود را در زمین رها می کردند و بدین ترتیب ناخواسته نه تنها ردپاهای زیادی بلکه اثرات ژنتیکی روی موجودات زمین نیز گذاشتن.

این فرضیه در مورد خدایان فضانورد از طریق اریک فون دنیکن با کتاب یادها و خاطرات آینده (ارابه خدایان) جهانی و تثبیت ذهنی شد.

او برخلاف پیشینیان خود درباره دانش پنهانی باطنی نمیگه بلکه کاملاً مادی گرایانه استدلال می کند که تمدنهای سومر و مایا و مصر نمیتونن بدون هیچ پیش زمینه ای از دل هیچ بیرون اومده باشن مگر به واسطه تمدنی که قبلا وجود داشته و طبق شواهد این تمدن روی زمین نبوده چرا که اگر میبود الان نیز معروفیتی در حد مایا و مصر و سومر داشت.

دنیکن به دور دنیا سفر کرد و شخصا تمام آثار بجامانده رو با اکیپهای قوی مهندسی و باستانشناسی مورد تحقیق قرار داد. اینطور بود که رشته فضانوردی باستانی بصورت غیر رسمی شکل گرفت و اکنون نیز بصورت غیر رسمی در مهمترین مکانهای آموزشی و تحقیقاتی دنیا مثل منطقه پنجاه و یک و دو و ناسا و ستی تدریس میشه.

کاوه_سیبکی

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *