ایمنی و بهداشت غذای کودکان
در آب و هوای گرم کودکان تمایل دارند کمتر غذا بخورند اما نوزاد یا کودک نوپایتان بیشتر از حد معمول به نوشیدنی نیاز دارد. کشورهایی که میوه های تازه و سالادها در کنار گوشت کبابی و ماهی در منو حکمفرمایی می کنند بطور آشکار برای تمام اعضاء خانواده انتخابی عالی هستند.
با این حال توجه به سلامت و بهداشت غذا اهمیت دارد زیرا که ریسک مسمومیت غذایی در آب و هوای گرم زیاد است.
- همیشه میوه های خام و سبزیجات را بشوئید و پوست بگیرید.
- گوشت باید بطور کامل پخته شود.
- شیر درمانی و فرآورده های شیری، بخصوص بستنی با احتیاط ویژه. تمام شیشه ها، باید جوشیده شود.
- اگر در رستوران غذا میل می کنید قبلا پیش آوردها را چک کنید تا اینکه از نظر پاکیزگی و بهداشتی بودن مطمئن شوید.
- از خوردن غذاهای جانوران دریایی (سخت پوستان) و غذاهای تند پرهیز کنید.
- از خوردن غذاهای خیابانی و چاشتها پرهیز کنید.
- شیر و هر بطری درب باز غذای کودک را در جایی سرد در کیف مناسب نگهداری کنید.
- هرگز به کودکتان شیری که در جای گرم باقی مانده است ندهید.
- از غذاهای درب باز و نوشیدنی زمانی که برای مدت طولانی سرد احساس نمی شود استفاده نکنید.
- تمام آبهای نوشیدنی را بجوشانید. اگر از آب چشمه استفاده می کنید چک کنید که برای کودکتان مناسب باشد.