تمیز کردن و نگهداری تجهیزات کافی شاپ

بسیار مهم است که دستگاه اسپرسو صنعتی و یا قهوه ساز صنعتی را که در شمار تجهیزات مورد نیاز کافی شاپ خود در آشپزخانه کافه نگهداری می کنید، تمیز کرده و از آن ها به خوبی نگهداری کنید. یا همین طور در مورد نوار اسپرسو نیز چنین تمیزکاری و تمیز نگه داشتن اهمیت دارد. شما باید روزانه پس از بسته شدن کافی شاپ، تمیز کردن روزانه دستگاه اسپرسو صنعتی و دستگاه قهوه ساز صنعتی خود را انجام دهید. در این مقاله، شما را با مراحل ساده ای که برای تمیز کردن این تجهیزات نیاز دارید، آشنا می کنیم.
تمیز کردن دستگاه اسپرسوساز و قهوه ساز
تمیز کردن دستگاه اسپرسوساز صنعتی و دستگاه قهوه ساز کافی شاپی، باید کمتر از ۱۰ دقیقه از ابتدا تا انتها زمان بگذارید و به راحتی رضایت مشتری های خود و در نهایت طول عمر تجهیزات کافه، را به خوبی برآورده سازید. سه دلیل بسیار مهم برای تمیز نگه داشتن این تجهیزات وجود دارد.
اول، اگر شما اجازه می دهید خاکستر، splatters و رزین از روغن قهوه در قهوساز انباشته شوند، این وسیله را به یک مکان آلوده و دارای انواع باکتری ها تبدیل خواهید ساخت. در صورتی که چنین صحنه ای از سوی مشتری ها دیده شود، آن ها بلافاصله احساس ناخوشایندی خواهند داشت و احتمالا تک به تک از دستشان می دهید. طبیعتا چنین مشتری هایی ترجیح خواهند داد که پاتوق کافی شاپی خود را تغییر داده و به جای تمیزتری روی بیاورند.
درست همان طور که به نظافت میزهای کافی شاپی اهمیت می دهید و هر روز آن ها دستمال زده شده و برق انداخته می شوند؛ نظافت تجهیزات کافی شاپی نیز اهمیت فوق العاده ای دارند. به هیچ وجه نباید فکر کنید که چون این وسایل مورد رویت مشتری ها قرار ندارند، پس نظافتشان از اهمیت کمتری برخوردار خواهد بود. بلکه نظافت وسایل آشپزخانه ی کافی شاپ به طور مستقیم با سلامت و احترام به حقوق مشتری مربوط است.
دوم، می توانید به عنوان رزین از روغن قهوه استفاده کنید که در اجزای ماشین اسپرسوساز ننشسته و برجای ماندگی کمتری از خود باقی می گذارد. همان طور که رزین ها بر روی سبد فیلتر شما و در صفحه ها تجمع می یابند، به صورت تکه های تلخ و تیره رنگی خارج خواهند شد.
آن ها نیز تا حدی این فرآیند استخراج را مسدود می کنند و ممکن است خروجشان به درستی اجرا نشود. درصورتیکه تمیز کردن تجهیزات خود را به درستی انجام ندهید، اطمینان داشته باشید که کیفیت نوشیدنی ها کاهش می یابد.
و سوم اینکه اگر به طور منظم محیط داخلی دستگاه اسپرسوساز صنعتی خود را با پاک کننده های ساخته شده برای این کار تمیز نکنید، طول عمر آن را به اندازه ی قابل توجهی کاهش خواهید داد و طبیعتا خیلی زودتر ناچار به خرید یک دستگاه نو و یا فرستادن آن برای تعمیرات خواهید شد.
به این دلایل و دلایل دیگری که در اینجا گفته نشد، لازم است که هر دستگاه های کافی شاپی خود از جمله قهوه ساز و اسپرسوساز را به خوبی تمیز کرده و محیط داخلی و مساحت بیرونی آن ها را شستشو دهید.