ترکیب غذاها و سختی هضم غذاها
غذاهای متنوعی را بدن می تواند هضم کند اما ترکیب غذاهای متنوع و ناسازگار سبب سختی پدیده هضم و جذب می شود که نیروی مصرفی برای اجرای این کار بیش از معمول صرف خواهد شد و جهاز هاضمه را مجبور به واکنش های مختلف برای در هم کوبیدن مخلوط های نامناسب غذاها خواهد کرد تخمیر و جذب مواد دچار اشکال می شود.
درست شبیه بریدن انواع چوب های خشک و تر و باریک و ضخیم است که هر یک راه و رسمی دارد و هر کدام وسیله ویژه ای و اره ای با دنده های درشت و ریز متفاوت احتیاج دارد. به قول خودمان همه را با یک چوب نمی توان راند هر کدام از غذاهای دسته بندی ویژه خود را دارد. اینکه کدام دسته انتخاب شود و چه موادی برای هضم و جذب غذا در کنارشان قرار گیرد تا حداکثر استفاده از غذای موردنیاز به کار گرفته شود.
پاره ای از مواد غذایی یک اسید یا قلیا و دیاستاز احتیاج دارد. بخشی از غذاها مواد مختلفی را برای هضم و جذب احتیاج پیدا می کنند البته برای جهاز هاضمه همه این تغییرات و مشکلات حل شدنی است اما وقتی مخلوطی از غذاهای متنوع و نامناسب مصرف شود دستگاه هاضمه هم گیج و خسته می شود و نمی داند چه کند تا به راحتی وظیفه خود را انجام دهد.
اگر حجمی از دو غذای ا سیدی و قلیایی را میل کنید. دستگاه هضم شما نمی داند چه کند و به کدام یک از این دو در آن واحد بپردازد. این گیجی است که ایجاد خستگی می کند و انسان احساس سنگینی و هضم نشدن غذا می کند مواد نیمه آماده شده وارد روده ها می شود. این مواد که خود حاوی سمومی خواهد بود که به جای دریافت و جذب مواد مفید روده ها مواجه با مواد زائد و سمی و دوست نداشتنی خواهد شد و به جای استفاده از مواد غذایی تناول شده چیزی وارد می شود که اصلا دلخواه آن نیست؟