ترکیب غذاها و سختی هضم غذاها

غذاهای متنوعی را بدن می تواند هضم کند اما ترکیب غذاهای متنوع و ناسازگار سبب سختی پدیده هضم و جذب می شود که نیروی مصرفی برای اجرای این کار بیش از معمول صرف خواهد شد و جهاز هاضمه را مجبور به واکنش های مختلف برای در هم کوبیدن مخلوط های نامناسب غذاها خواهد کرد تخمیر و جذب مواد دچار اشکال می شود.

درست شبیه بریدن انواع چوب های خشک و تر و باریک و ضخیم است که هر یک راه و رسمی دارد و هر کدام وسیله ویژه ای و اره ای با دنده های درشت و ریز متفاوت احتیاج دارد. به قول خودمان همه را با یک چوب نمی توان راند هر کدام از غذاهای دسته بندی ویژه خود را دارد. اینکه کدام دسته انتخاب شود و چه موادی برای هضم و جذب غذا در کنارشان قرار گیرد تا حداکثر استفاده از غذای موردنیاز به کار گرفته شود.

پاره ای از مواد غذایی یک اسید یا قلیا و دیاستاز احتیاج دارد. بخشی از غذاها مواد مختلفی را برای هضم و جذب احتیاج پیدا می کنند البته برای جهاز هاضمه همه این تغییرات و مشکلات حل شدنی است اما وقتی مخلوطی از غذاهای متنوع و نامناسب مصرف شود دستگاه هاضمه هم گیج و خسته می شود و نمی داند چه کند تا به راحتی وظیفه خود را انجام دهد.

اگر حجمی از دو غذای ا سیدی و قلیایی را میل کنید. دستگاه هضم شما نمی داند چه کند و به کدام یک از این دو در آن واحد بپردازد. این گیجی است که ایجاد خستگی می کند و انسان احساس سنگینی و هضم نشدن غذا می کند مواد نیمه آماده شده وارد روده ها می شود. این مواد که خود حاوی سمومی خواهد بود که به جای دریافت و جذب مواد مفید روده ها مواجه با مواد زائد و سمی و دوست نداشتنی خواهد شد و به جای استفاده از مواد غذایی تناول شده چیزی وارد می شود که اصلا دلخواه آن نیست؟

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *