فریلنسرها اکثریت مشاغل در آینده را به خود اختصاص خواهند داد

آینده بازار جهانی کار در حیطه ی قدرت فریلنسرها و افرادی که در شغل های دورکاری مشغول به فعالیت هستند، قرار خواهد گرفت.

ظهور فناوری، مردم را بیشتر به این سمت برده است که زندگی خود را در کنار شغل و کاری که انجام می دهند، گسترش داده و با گرایش به استخدام فریلنسرها، محیط کار و خانه را یکی داشته باشند. نگرش “اول زندگی” در میان هزاره ها شایع است و این به سرعت در همه نسل ها تاثیر می گذارد، زیرا انسان ها به دنبال یک زندگی کامل هستند، نه یک زندگی پر از کار.

نیازهایی که فریلنسینگ برطرف کرد

با افزایش روباتیک و اتوماسیون، ماهیت کار به سرعت در حال تغییر است. چیزی که به عنوان جا به جایی امروز می شناسیم، در فردای ما نقشی نخواهد داشت.

فریلنسینگ به افرادی که به آن روی می آورند، سه امتیاز زیر را می بخشد:

– نیاز به آزادی در محل کار و نحوه ی کار کردن
– نیاز به ساختن کار در اطراف زندگی و داشتن فاکتور انعطاف پذیری
– نیاز به کنترل درآمد برای زندگی بهتر

نوع کار کردن سنتی چیزی بود که مردم پیش از این به آن نیاز داشتند و مطابق با الگوها و شرایط زندگی جوامع بود. شکل فرهنگی و نیازهایی که مردم پس از جنگ جهانی دوم در خود احساس می کردند، کار در محیطی باثبات و درآمد قابل اتکا و مطمئنی بود که ورودی ماه به ماه آن تضمین شده باشد و یک خانه ی پایدار با درآمدی پایدار برای خانواده ها فراهم گردد. گو این که همه هم نتوانستند به چنین مشاغل و درآمدی دست بیابند.

با فرار به سمت دنیای تکنولوژی و رهایی که تکنولوژی و فناوری به زندگی بشریت وارد کرد، روایت فرهنگی نیز روز به روز متحول شده و بر ایجاد بهترین شکل زندگی متمرکز می شود. در حالی که فرهنگ پس از جنگ با احساس ترس و عدم امنیت دائمی، حاضر به قبول پایین ترین سطح از زندگی اما توام با امنیت و آرامش بود.

اما فرهنگ فعلی و چیزی که پس از مدرنیته شکل گرفت به جوامع توسعه یافته این امکان را بخشیده ست که به ریسک و حیطه ی ریسک پذیری وارد شوند.
Uber یک شرکت فن آوری آزاد است. من با بسیاری از رانندگان اتوبوس در سفرهای مختلف صحبت کرده ام و هر یک از آنها به آزادی، انعطاف پذیری و توانایی کسب به همان اندازه یا به همان اندازه که دلشان می خواهد به عنوان دلایل اصلی کار کردن در اوبر اشاره می کنند.

همین طور بنگاه هایی چون Upwork، فریلنسرها را با همین دلایل و شرایط به سمت خود جذب می کند.

گرایش جامعه ی اشتغال به سمت بازار کار آزاد و دورکاری کمک بسیاری به اقتصاد جهانی نیز می کند. با کاهش میزان جا به جایی و دیگر فاکتورهایی که کار در محل بیرونی با خود به همراه دارد، مصرف انرژی و منابع به میزان زیادی کاهش خواهد یافت.

جالب است بدانید که فریلنسرهای آزاد سالیانه ۱,۴ تریلیون دلار به اقتصاد جهانی کمک می کنند.

در حال حاضر یکی از هر سه کارمندی که اشتغال به کار بیرونی داشته است، بخشی از وقت یا تمام وقت خود را به فریلنسینگ اختصاص داده است. و به نظر می رسد که آن هایی که بخشی از زمان کاری خود را به دورکاری می پردازند، رفته رفته به صورت کامل از کار اصلی خود دست کشیده و با فریلنسینگ به اشتغال بپردازند.

در آینده کار، کارفرمایان به استخدام و حفظ کارگران تمام وقت یا نیمه وقت متمرکز نخواهند شد. تمرکز بر روی ایجاد یک تیم از فارغ التحصیلان است که می توانند به آن اعتماد کنند و به عنوان مورد نیاز برای اجرای کسب و کار مورد استفاده قرار گیرند.

با رشد روباتیک، خطر از دست دادن مشاغل و بیکار شدن عده ای را نخواهیم داشت. زیرا با حذف شدن برخی از ردیف مشاغل، ردیف جدیدی تولید شده و جایگزین آن ها می شود.

با این حساب افرادی که مهارت های بالاتری دارند و نسبت به تکنولوژی جهانی به روز شده اند، فرصت های اشتغال را به دست می آورند.

خبر خوب برای کارفرمایان این است که در آینده نیروی کار آن ها شامل ترکیبی از کارکنان پایه تمام وقت، کارکنان نیمه وقت و فریلنسرها که از دور به کار می پردازند، می شود.

به این شکل فرصت برای هم کارگران و هم کارفرمایان با افزایش اعتبار سنجی وجود دارد. برای کارگران گزینه های بیشتری از هر زمان برای اضافه کردن درآمد فعلی فراهم می گردد و امکان به دست آوردن مهارت های جدید نیز خلق می شود.

سودآوری و بهره وری مثبت خواهد بود، زیرا کسب و کار انواع شغل هایی را که نیاز به استعدادهای تمام وقت، نیمه وقت و یا دورکاری دارند، به خود جذب می کند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *