بیماری سوزاک خطرناک ترین بیماری برای خانم های بادار

سوزاک

نه تنها برای خود مادر بسیار مهلک و خطر آفرین است بلکه می تواند تاثیر بسیار بدی نیز بر روی جنین داشته باشد و باعث انتقال و بروز عوارض شدیدی به او گردد. گاهی این بیماری در زمان آبستنی بر روی جنین تاثیرات سوء می گذارد و گاهی نیز بعد از تولد باعث بیماری هایی از جمله آلوده کردن چشم ها و حتی کوری نوزاد می گردد. اخیرا درمان سوزاک به وسیله ی آنتی بیوتیک ها بسیار آسان شده است که معمولا به صورت آمپول بوده و آن را به طریق عضلانی به بیمار تزریق می کنند. آنتی بیوتیک هایی که در درمان سوزاک نقش مهمی دارند عبارتند از: پنی سیلین، اورومایسین و اریترومایسین، که در ابتدای درمان معمولا پزشک معالج این داروها را با مقدار بیشتری شروع می کند و در مرحله های بعد به میزان بهبودی از مقدار آن ها کم می کند. علاوه بر مصرف آنتی بیوتیک ها یک رژیم غذایی مناسب و امساک از خوردن بسیاری از غذاهای محرک و پر ادویه و فلفل که می تواند در تشدید کردن این بیماری موثر باشد و هم چنین نوشیدن انواع مایعات پون شیر و آب میوه در دفع عفونت ها و بهبود این بیماری بسیار مفید است. بعد از مصرف داروهای تجویزی و رعایت بهبودی کامل بیمار تا مدتی هر چند وقت یک بار از ترشحات دهانه ی رحم و مجرار ادراری آزمایش هایی به عمل آورد. حتی گاهی بیمار مجبور است تا مدت ۳ تا ۴ ماه این عمل را انجام دهد تا از سلامتی کامل خود مطمئن گردد.

هم چنین کودکانی که بعد از تولد مبتلا به این بیماری شده اند باید آن ها را از دیگر کودکان جدا کرد و کاملا تحت معالجه قرار داد. درمان این کودکان باید تا بهبودی کامل و اطمینان از خروج قطعی میکروب ادامه یابد.

بیماری سوزاک علاوه بر درد و ناراحتی هایی که برای مبتلایان به همراه دارد در مردان باعث عقیمی و در خانم ها گاهی باعث نازایی و عفونت های شدید تناسلی و در کودکان منجر به نابینایی می شود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *