روش خانگی اکسیده کردن نقره با زرده تخم مرغ

تخم مرغ

 گاهی اوقات طرح های برجسته ای را که میخواهیم بیشتر نمایان باشند با روش اکسید کردن نقره واضح تر میکنیم. اگر میخواهید دلیل سیاه شدن نقره و روش اکسیده کردن آنرا بدانید با ما در این مطلب همراه باشید .

علت سیاه شدن نقره این است که، نقره فلزی ضد باکتری است و میکروب ها که در مجاورت هوا قرار دارند با نشستن روی نقره اکسید می شوند و باعث لکه دار شدن شی نقره براق می شوند . قبل از اکسیده کردن نقره را کاملا تمیز کنید.چگونه با زرده تخم مرغ نقره را اکسیده کنیم گاهی برای بهتر نشان دادن طرح روی آویز نقره بهتر است که پس زمینه ی آن تیره تر باشد. برای این کار باید سطح نقره را با گوگرد پوشش داد. می توانید از محلول های تجاری استفاده کنید اما روش مقرون به صرفه تری هم وجود دارد.

توجه داشته باشید که این روش در نقره (۰٫۹۹۹) کاربرد ندارد، اما از آنجایی که بسیاری از طراحان و سازندگان جواهرات نقره از نقره ی ۰٫۹۲۵ و یا پایین تر استفاده می کنند احتمالا در این رابطه مشکلی پیش نمی آید.

اگر تعداد زیادی جواهر و آویز نقره دارید دو عدد تخم مرغ را در آب جوش بیاندازید تا آبپز شوند. در غیر این صورت یکی هم کافی است. سفیده ی تخم مرغ را بخورید. مواد پروتئینی غنی را هدر ندهید.

زرده تخم مرغ را در یک ظرف نگهداری مواد غذایی پلاستیکی قرار دهید. یک توری سیمی روی آن قرار دهید تا از تماس مستقیم نقره و زرده تخم مرغ جلوگیری شود. اگر توری ندارید از دستمال کاغذی استفاده کنید. به هر حال نباید نقره با زرده تماس یابد زیرا باعث تیره شدن بیش از حد و البته سایه های ناهمگون روی سطح فلز می شود.

در ظرف را کاملا ببندید و یک روز کنار بگذارید. پس از یک روز نقره را بررسی کنید، اگر تیرگی مورد نظر شما حاصل نشده است، یکی دو روز دیگر هم صبر کنید.پس از آن نقره را با آب و صابون بشویید. و در پایان از یک پارچه ی نرم برای درخشان کردن سطح تیره شده استفاده کنید.

نکات و هشدارها

این روش در مورد مس و برنز نیز کاربرد دارد.قبل از اکسیده کردن نقره را کاملا تمیز کنید. حتی اثر انگشت هم پس از اکسیده شدن روی سطح نقره مشخص می شود.برای تمیز کردن سطح نقره از جلا سنج استفاده نکنید. تمام زحمت شما را به باد می دهد.

زرده تخم مرغ پس از یک روز بد بو و خراب می شود. ظرف را در هوای آزاد باز کنید و البته آماده ی بوی وحشتناک آن باشید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *