چگونه دانه پاپایا بخوریم

پاپایا

پاپایا یکی از بهترین میوه ها  است که از نظر تغذیه ای بسیار عالی است. و برای بدن خاصیت های شگفت انگیزی دارد ، از  پوست مراقبت کرده و بخصوص از  سرطان پوست پیشگیری میکند. تنها میوه آن خاصیت ندارد ، حتی یک قاشق مربا خوری دانه پاپایا برای بدن فوق العاده عالیست

اکثر مردم  دانه پاپایا  را دور میریزیند ولی قبل از انجام این کار این مطلب را بخوانید.دانه کوچک پاپایا   خوراکی است و   دارای عطر و طعم  در مایه های  خردل و فلفل سیاه و سفید. در واقع، می توان جایگزین  فلفل سیاه و سفید استفاده  شود.این دانه ها سرشار از فنل و ترکیبات فلاونوئید، پروتئین، کلسیم، منیزیم و فسفر می باشد.  همچنین آنتی اکسیدانی قوی، ضد التهاب، ضد انگل و اثرات ضد باکتریایی دارد

راه های مختلفی برای خوردن دانه پاپایا وجود دارد که عبارتند از:

خام: ساده ترین  مورد این است که  میوه را برش زده و با هاون دانه را شکست در شیشه کوچک در یخچال حدود یک هفته قابل نگهداری است و در فریزر بمدت طولانی تر قابل نگهداری است در سالاد و یا سوپ مخلوط کنید

خشک و پودر شده :   دانه ها را در نور خورشید  خشک کنید و یا نم مواد غذایی را  بگیرید و خشک کنید و پودر کنید پودر  دانه پاپایا  را می توان به سالاد،  و سوپ اضافه کنید.  همچنین می توانید پودر دانه پاپایا  را به استیک، مرغ و یا گوشت  قبل از طبخ  استفاده کنید.

دانه پاپایا  خواص ضد باکتری  بسیار غنی  دارد

یش از یک ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری دانه پاپایا در  روز مصرف نکنید.  چون ممکن است باعث عوارض جانبی مثل اسهال شود در واقع،  بهتر است با مقدار کمی شروع و به تدریج به ۲ قاشق غذا خوری افزایش دهید

توجه ا:گر باردار هستید  زنان باردار و کسانی که آلرژی دارند از خوردن این دانه خودداری کنند

حالا که یاد گرفتید چگونه از دانه این میوه استفاده کنیم میخواهم بگویم که این دانه برای سلامت جهاز هاضمه مفید است

در دانه پاپایا  پروتئین هایی وجود دارد که باعث هضم طبیعی دستگاه گوارش می شود  دارای خواص ضد باکتری،  است که برای بیماریهای سالمونلا و عفونت استافیلوکوک موثر است. همچنین،  این دانه سیستم گوارشی را تقویت کرده از بیماریهای گوارشی پیشگیری میکند.خوردن ۱ قاشق غذاخوری دانه پاپایا در روز به سلامت دستگاه گوارش کمک میکند.دانه پاپایا سرشار از آنزیم های پروتئولیتیک است  که می توانید از انگل های روده ای خلاص شوید.

تحقیقات انجام شده  در سال ۲۰۰۷ در مجله دارویی غذایی منتشر شده گزارش داد که Carica دانه پاپایا ضد انگل روده بدون عوارض جانبی  بطورقابل توجهی موثر است. با این حال،  باید در این مورد تحقیقات زیادی انجام شود

۱ تا ۲ قاشق چایخوری پودر دانه پاپایا را به ۱ فنجان شیر گرم و یا آب بریزید. نوشیدن آن  در صبح با معده خالی به مدت ۳ روز برای  از بین بردن عفونت انگلی توصیه می شود.
ترکیبات فنلی و فلاونوئید در دانه پاپایا  خواص آنتی اکسیدانی بالا  دارد که  به کاهش سرعت رشد سلول های تومور کمک میکند.ایزوتیوسیانات ماده مغذی گیاهی در دانه پاپایا، است که از سرطان پیشگیری میکند

این دانه ها  اثرات بالقوه ضد سرطانی در برابر  سرطانهای سینه، روده بزرگ، ریه و پروستات هستند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *