چگونه در منزل تارت سیب دارچینی درست کنیم

این تارت در چهل دقیقه آماده می شود و مواد بکار رفته آن خاصیت فوق العاده ای برای بدن دارد یک عصرانه بسیار عالیست  و متفاوت ترین تارت سیب است. شیوه پخت این تارت خانگی را در ادامه یاد بگیرید اگر درباره درست کردن تارت مشکل دارید این تارت خوشمزه و اسان را امتحان کنید این تارت  یکی از محبوبترین تارت های خانگی  در کشور ترکیه است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد

مواد لازم برای درست کردن تارت سیب  دارچینی خانگی:

کره ۲۲۵ گرم مکعبی خرد شده

آرد ۲٫۵ لیوان

نمک ۱ قاشق چایخوری

شکر ۱ قاشق

آب ۴ قاشق ( خیلی سرد)

مواد داخلی برای درست کردن تارت سیب  دارچینی خانگی:

سیب ۶ عدد

شکر قهوه ای ۱ استکان

شکر ۱ استکان

گردوی درشت خرد شده ۱ استکان

دارچین ۱ قاشق

طرز تهیه  تارت سیب  دارچینی خانگی:

ابتدا کره, آرد, نمک و شکر را در غذاساز ریخته و ۲-۳ دقیقه  کار کند تا  درشت خرد شود به اندازه  دانه های نخود فرنگی باشد  رویش آب سرد ریخته و در درجه سریع  یک دقیقه مخلوط میکنیم ( نکته مهم استفاده ا ز درجه سریع است) رویش را با کاغذ محافظ پوشانده یکساعت بماند.

برای درست کردن مواد داخلی تارت سیب  دارچینی خانگی:

پوست سیبها را میگیریم و به برشهای نازک برش میدهیم  روی سیبها شکر,دارچین و گردو ریخته  قالب تارت را چرب کرده از خمیر مقداری کنار گذاشته باقیمانده خمیر را آرد پاشی کرده و خمیر را کمی بزرگتر از قالب باز کرده  و در داخل قالب تارت میگذاریم روی خمیر سیبهای آماده شده را  می ریزیم

قسمت کوچک خمیر  به شکل نوار برش میزنیم . روی تارت به دلخواه میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و رویش شکر قهوه ای می ریزیم  در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت سی و پنج تا چهل دقیقه قرار میدهیم از فر در آورده و می گذاریم سرد شود و سرو میکنیم.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *