چگونه در منزل تارت سیب دارچینی درست کنیم
این تارت در چهل دقیقه آماده می شود و مواد بکار رفته آن خاصیت فوق العاده ای برای بدن دارد یک عصرانه بسیار عالیست و متفاوت ترین تارت سیب است. شیوه پخت این تارت خانگی را در ادامه یاد بگیرید اگر درباره درست کردن تارت مشکل دارید این تارت خوشمزه و اسان را امتحان کنید این تارت یکی از محبوبترین تارت های خانگی در کشور ترکیه است و در ایران هم طرفداران زیادی دارد
مواد لازم برای درست کردن تارت سیب دارچینی خانگی:
کره ۲۲۵ گرم مکعبی خرد شده
آرد ۲٫۵ لیوان
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق
آب ۴ قاشق ( خیلی سرد)
مواد داخلی برای درست کردن تارت سیب دارچینی خانگی:
سیب ۶ عدد
شکر قهوه ای ۱ استکان
شکر ۱ استکان
گردوی درشت خرد شده ۱ استکان
دارچین ۱ قاشق
طرز تهیه تارت سیب دارچینی خانگی:
ابتدا کره, آرد, نمک و شکر را در غذاساز ریخته و ۲-۳ دقیقه کار کند تا درشت خرد شود به اندازه دانه های نخود فرنگی باشد رویش آب سرد ریخته و در درجه سریع یک دقیقه مخلوط میکنیم ( نکته مهم استفاده ا ز درجه سریع است) رویش را با کاغذ محافظ پوشانده یکساعت بماند.
برای درست کردن مواد داخلی تارت سیب دارچینی خانگی:
پوست سیبها را میگیریم و به برشهای نازک برش میدهیم روی سیبها شکر,دارچین و گردو ریخته قالب تارت را چرب کرده از خمیر مقداری کنار گذاشته باقیمانده خمیر را آرد پاشی کرده و خمیر را کمی بزرگتر از قالب باز کرده و در داخل قالب تارت میگذاریم روی خمیر سیبهای آماده شده را می ریزیم
قسمت کوچک خمیر به شکل نوار برش میزنیم . روی تارت به دلخواه میچینیم رویش زرده تخم مرغ می مالیم و رویش شکر قهوه ای می ریزیم در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بمدت سی و پنج تا چهل دقیقه قرار میدهیم از فر در آورده و می گذاریم سرد شود و سرو میکنیم.