چگونه در خانه زیتون پرورده درست کنیم + مواد لازم

آبرسانی به پوست

زیتون

در این مطلب قصد آموزش تهیه ی یکی از خوشمزه ترین خوراکی ها را داریم. زیتون پرورده، چیزی که کمتر کسی می تواند به راحتی از کنارش بگذرد. اگر شما هم از طرفدارهای پر و پاقرص زیتون پرورده شمال هستید. پیشنهاد می کنم این آموزش را بخوانید.

زیتون پرورده شمالی خوراکی خوشمزه و بسیار مغذی ایه که در تهیه اون از سبزی های معطر شمالی بخصوص زولنگ (چوچاق) استفاده شده.

آماده سازی: ۱۵ دقیقه

مواد اولیه برای ۴ نفر :

سبزیجات معطر (خرد شده) ۱۵۰ گرم

زیتون بدون هسته ۱۰۰۰ گرم
رب انار شیرین ۳ قاشق سوپخوری
اب انارترش ۱/۲ فنجان
گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم
سیر له شده ۳حبه
روغن زیتون ۲ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

روش تهیه زیتون پرورده شمالی :

ابتدا آب انار ترش را با رب انار شیرین مخلوط کنید.
سپس سیر ، نمک ، فلفل ، روغن زیتون ، گردو و سبزجات معطر را به مواد بیافزایید.
در آخر زیتون بدون هسته را به مواد اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.
حدود ۱۲ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد هم برود.

نکات :

سبزی معطر شامل اوجی، نعنا ، سرسم ، زولنگ ، گشنیز و کمی مرزه است.(اما زولنگ باید دو برابر سبزی ها باشد، چون سبزی اصلی زولنگ است)

اگر به سبزی های شمال دسترسی ندارین می تونین فقط نعنا ، گشنیز، آویشن ، مرزه و گلپر بریزین.

زیتون ، گردو ، سبزی، رب انار و آب انار و سیر کاملا ارگانیک است.
بهتر است زیتون خام را تهیه و خودتان مراحل تلخ بری آن را انجام دهید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *