چگونه برای مراقبه آمادگی پیدا کنیم

چگونه زیبا شویم

در این جا یک راهنمایی گام به گام جهت آمادگی برای مراقبه ارائه شده است. این پیشنهادها به شما کمک می کند برای انواع مختلف مراقبه آماده وید به ویژه تمرین هایی که در این فصل مطرح شده اند:

۱- محلی آرام بیابید که در آن برای مدتی کسی مزاحم شما نشود.

نه تلفنی، نه تلفن همراهی، نه تلویزیونی یا هر چیز دیگری.

۲- حالت نشستن راحتی بیابید.

کنترل خود در حالتی مانند یوگی ها (با آن که جذاب است) شاید برای شروع کار چندان مناسب نباشد. به خاطر داشته باشید که می خواهید برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در آن حالت باقی بمانید.

حیرت آور:

برخی از کسانی که مراقبه انجام می دهند ادعا می کنند که کمی بالاتر از حد عالی هستند.

به احتمال زیاد ممکن نیست که طی مراقبه به پرواز درآیید یا ضریب هوشی تان به طور قابل توجهی افزایش یابد.

اما مطالعه بر روی کسانی که به طور جدی تمرینات مراقبه می کرده اند نتایج نسبتا قابل توجهی را نشان می دهد.

کسی که با مهارت مراقبه می کند می تواند نسبتا سریع به حالت وانهادگی عمیق برسد و برخی از این افراد می توانند درد و استرس زیادی را تحمل کنند.

برخی از مدم از طریق مراقبه می توانند ضربان قلبشان را به میزان قابل توجهی کاهش دهند (تنفس شان آرام می شود و میزان مصرف اکسیژن شان بسیار کاهش می یابد).

افرادی که در مراقبه مهارت دارند قادرند تا حد قابل توجهی دمای بدنشان را تغییر دهند.

الگوهای امواج مغزی مرتبط با حالت های آرامش عمیق، فشرده تر و مکرر می شود.

بسیاری از افراد ادعا می کند فواید مراقبه فراتر از آرامش یافتن می رود. آن ها می گویند این کار به آن ها کمک می کند شفاف تر فکر کنند. روابطشان را با دیگران بهبود می بخشد و حتی روشنگری به آن ها هدیه می کند.

۳- بر یک صدا، کلمه، یک حس، تصویر، یک شیء یا یک فکر متمرکز شوید.

۴- تمرکز خود را حفظ کنید و به یک نگرش پذیرنده برسید.

وقتی در مراقبه در حال تمرکز هستید افکار و تصاویر مزاحمی ممکن است وارد ذهنتان شود و حواس شما را پرت کند. وقتی این افکار اتفاق می افتند آن ها را مشاهده کنید این حقیقت را بپذیرید که آن ها وجود دارند و بگذارید عبور کنند: نه ناراحت شوید، نه آزرده و نه خود را سرزنش کنید.

سعی نکنید گرفتار زمان بندی شوید. حدود ۱۵ تا ۲۰ دقیقه مراقبه کنید. اگر می خواهید مدتی طولانی تر این کار را انجام دهید خوب است.

اگر احساس کردید ناراحت هستید می توانید این کار را متوقف کنید و در وقت دیگری مجددا آن را امتحان کنید. به خاطر داشته باشید که این تمرین بدون فشار و بدون درگیری با خود است.

پس از آن که همه چیز در جای خود قرار گرفت می توانید مراقبه را شروع کنید. گرچه اشکال گوناگونی از مراقبه وجود دارند و شما می توانید انتخاب کنید اما رایج ترین آن ها مراقبه شمارش نفس ها و مراقبه با یک مانترا است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *