موارد مهم درباره آلرژی و حساسیت های غذایی

هر روز رژیم های غذایی جدیدی با توجه به شرایط خاصی مثل آلرژی های غذایی، حساسیت به گلوتن یا کمبودهای تغذیه ای رواج می یابد. نکته ی قابل توجه اینجاست که به رغم نیازهای غذایی خاص همیشه امکان سالم خوری وجود خواهد داشت که در حقیقت مناسب ترین روش برای رعایت برخی ملاحظات غذایی است.

آلرژی و حساسیت های غذایی:

در صورت وجود آلرژی و حساسیت های غذایی دقت در مواد مورد مصرف و پرهیز از مواد غذایی آلرژی زا، بسیار اهمیت دارد. اما از آنجا که به طور کلی در شیوه  سالم خوری از مقادیر اندکی مواد غذایی فراوری شده استفاده می شود پس احتمال مصرف مواد حساسیت زا نیز به مراتب کمتر خواهد بود.

حساسیت به گلوتن:

مانند سایر حساسیت های غذایی باید از خوردن این ماده ی آلرژی زا نیز که در جو، سبوس جو، غلات صبحانه، کوسکوس (بلغور عربی)، برشتوک گندم، آرد، نشاسته های غذایی، گندم خراسان، مالت خوراکی، جو دوسر، گندم اسپلت و گندم یافت می شود و همن طور مکمل ها و هرگونه ماده ی غذایی فراوری شده حاوی گلوتن اجتناب شود. چون شیوه ی سالم خوری بر مصرف زیاد سبزی، میوه، گوشت های لخم، غلات فاقد گلوتن، مثل ذرت و برنج تاکید دارد، پس رعایت رژیم غذایی بدون گلوتن راحت تر خواهد بود.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *