دستور العمل ها و تذکرات جهت پرواز روح

شرایط پرواز روح

۴- وضعیت خود شخص:بنا به تجربیات شخصی اینجانب علی موسائی نکات زیر در نتیجهدادن بهتر تمرینات تاثیر گزار هستند.لباس : باید لباس راحت و تمیز بپوشد و در صورت دسترسی لباس کاملاً سفید باشد.طهارت : قبل از انجام تمرین باید با طهارت کامل بود. انجام غسل و وضو بسیار اثرگذارمیباشد.غذا : استفاده از روش گیاهخواری و ترک حیوانی می تواند تأثیر بسزایی در تمریناتبگذارد. و نا گفته نماند که کمتر بخورید و همیشه دو ساعت بعد از تناول غذا تمرین کنید.مصرف گوشت و البته غذاهای مصنوعی مثل همبرگر، سوسیس و … تأثیر منفی درتمرینات میگذارد.
۵- ذکر : تکرار بعضی از اذکار و آیات میتواند بسیار کمک کننده باشد.از ذکر « یا باسط » قبل از تمرین به تعداد ۷۲ مرتبه استفاده کنید
تمرینات پرواز روح

تمرین سوم : ابتدا روی یک مبل راحت وارد یک خلسه مفید و مثبت میشویم (درحالیکه روی مبل لم دادهایم)بعد تصور میکنیم که آرام آرام از مبل جدا شده و کاملاً صاف روی مبل قرار گرفتهایم (بهحالت نشسته). یعنی از حالت لم دادن خارج شده و بدن کاملاً صاف کمی به سمت جلوآمده.انجام چند باره این تمرین باعث فعال شدن استعداد پرواز روح در انسان میگردد. آنگاهخیلی راحت با ۵ شماره از این حالت خارج میشویم.
کلام آخـرخواننده عزیز و گرامی که علاقهمند به سیر در علوم ماورایی هستید، توجه داشته باشیدکه تمام این تمرینات و در واقع هدف از نوشتن این مطالب، رسیدن به خودشناسی میباشد که البته منجر به خداشناسی و معرفت هر چه بیشتر به خالق روح شود،
تکنیکهای مراقبه خروج روح
تکنیک مراقبه شماره ( ۱)
در حالیکه چشمانتان را بسته اید چند دقیقه را صرف ریلکس کردن تمام بدن کنید سپس کره چشمتان رابه سمت بالا بچرخانید تا جاییکه کشش و فشار اندکی را در ماهیچه های اطراف چشمتان احساس کنید.سپس دید درونی خود را بر صفحه سیاه درون متمرکز کنید.سعی کنید در این مرحله به خواب نروید بلکه همچنان توجه تان را در همین حالت متمرکز کنید .هرگاه که ذهنتان منحرف شد و به موضوع دیگری پرداخت خیلی ساده آن را بازگردانید ودوباره آغاز کنید.به صدای سوت ضعیف در بالای سرتان گوش کنید وتوجه ثانویه خود را به گوش دادن به آن معطوف سازید.
تجسم کنید که سوت مذکور مانند جریانی از امواج است که از پایین کالبد فیزیکی تان به بالا حرکت کرده و از قسمت بالای سرتان خارج میشود. اجازه دهید تااین سوت دید درونی تان را بطور کاملا طبیعی به بالا ببرد. به آرامی تمرکز دید درونی تان بر سیاهی صفحه درون را متوقف کنید.اگر این کار را مدت بیشتری انجام دهید از به خواب رفتن شما جلوگیری می کند. در عوض فقط هشیاری جنبی و خفیفی را در اطراف چشم سوم خود در درون پیشانی حقظ کنید تا به این ترتیب صفحه سیاه را همچنان نزدیک به نقطه دید درونی تان نگه دارید. سرانجام در حالتی نا منتظر و بی خبر به خواب خواهید رفت.اگر احساس خفیفی از سوزش و گزگز یا احساس کشیدگی در قسمت بالای سرتان بوجود امد بسیار عالی است. اگر هم این اتفاق نیفتاد اشکالی ندارد.اگر باعث این احساس در سرتان شوید و توجه ثانویه خود را در آن نقطه از سرتان معطوف دارید آنگاه پس از به خواب رفتن احتمال خارج شدن از کالبد اندکی بیشتر خواهد شد.سخت ترین قسمت این تکنیک هنگامی است که حدودا یک ساعت و نیم از آغاز آن بگذرد. در این هنگام است که موج فریبنده و اغوا کننده ای از خستگی ذهنی و جسمانی در سراسر کالبد
فیزیکی ایجاد می شود و استقامت و اراده ذهنی را شدیدا به مبارزه می طلبد. تسلیم شدن به این موج وسوسه انگیز از خستگی و به خواب رفتن معمولا هر گونه احتمال برای خارج شدن آگاهانه از کالبد را تا حد صفر کاهش می دهد.سعی کنید تا از نظر ذهنی بر این موج از خستگی فائق شوید و به مراقبه خود ادامه دهید در این مرحله با گذشت هر لحظه شانس و احتمال سفر خروج از کالبد با خود آگاهی بسیار خوب به تدریج افزایش می یابد.
تکنیک مراقبه شماره (۲)
تکنیک مراقبه شماره (۳)
پس از بیدار شدن از خواب در اواسط شب دوباره به رختخواب می رویم و در حالیکه به پشت می خوابیم مدت چند دقیقه تمام کالبدمان را ریلکس می کنیم و هنگامیکه صدای سوت ضعیف در درون سرمان قابل شنیدن می شود تمام توجهمان را بر گوش سپردن به آن متمرکز می کنیم. حدودا پانزده یا سی دقیقه بعد از آن بر روی شکم خوابیده و به حالت همیشگی خود در هنگام خواب باز می گردیم و به گوش سپردن به سوت مذکور ادامه می دهیم تا اینکه به تدریج در حالتی بی خبر به خواب برویم .هنگامیکه می توانیم ریلکس بمانیم و عواطفمان را به حداقل برسانیم این تکنیک به راحتی برایمان عمل می کند.تغییر کوچک اما بسیار سودمندی که به این روش اضافه کردم این بود که پیوسته از نظر ذهنی به خودمان یادآوری کنیم که همچنان به سوت موجود در بالای سرمان گوش دهیم . هنگامیکه این کار را انجام نمی دهیم خیلی زود تمام ماجرا را فراموش می کنیم. از تکنیک خارج می شویم و به خواب می رویم.
تکنیک مراقبه شماره ( ۴)
این تکنیک مراقبه ممکن است برای بعضی از افراد مبتدی در سفر روح و یا افرادی که در آینده مسافر روح خواهند شد دشوار باشد. نقطه ضعف عمده تکنیک مذکور این است که در برابر دو احساس مشکل آفرین یعنی احساس انتظار و تشویش بسیار حساس و آسیب پذیر است.هنگامیکه این دواحساس آزارنده مستمر و دائم شوند آنگاه ریلکس کردن و شل نگهداشتن کامل عضلات اطراف شقیقه ها بسیار دشوار می شود
.تکنیک مراقبه شماره (۵)
به تدریج متوجه می شویم که بهترین راه برای ریلکس ماندن کامل و به خواب رفتن در هنگام ذکر گفتن این است که تصور کنیم صدایمان در سراسر بدنمان بخصوص در دستها و مچ دستها و پاها و مچ پاهایمان ارتعاش پیدا می کند . هنگامیکه توجهمان را عمدتا بر این احساس گزگزدر حال ارتعاش متمرکز می کنیم راحت تر می توانیم در حال ذکر گفتن به خواب برویم.یکی از مزیتهای تکینک مذکور این است که ذکر گفتن با صدای بلند از پریشانی و منحرف شدن ذهن جلوگیری می کند. معمولا ذکر گفتن بی صدا در درون از منحرف شدن ذهن جلوگیری نمی کند ولی طبق آنچه که من تجربه کردم ذکر گفتن با صدای بلند و با حالتی ملایم این کار را انجام می دهد
.تکنیک مراقبه شماره (۶
دلیل موثر بودن تکنیک مذکور این است که با بوجود آوردن احساس گزگزی که پس از بازگشت به کالبد فیزیکی تولید می شود در واقع می توان سطح ارتعاش کالبد فیزیکی را به تدریج بالا برد تا جائیکه کالبد درونی بتواند کالبد خارجی و غالب ما شود.
آموزش پرواز روح (فرافکنی)
مکان:
یک موزیک ملایم و بدون کلام پخش کنید، تا مزاحمتهای صوتی جزیی در آن گم شود. این موزیک به آرامش شما نیز کمک میکند و زمان تمرین شما را تنظیم مینماید. همچنین بعد از چند جلسه، شما با صدای موزیک شرطی میشوید. این باعث میشود در تمرینات بعد راحتتر و سریعتر به نتیجه مطلوب برسید و نتایج موفقتری کسب نمایید. در و پنجرهها را ببندید تا مزاحمتهای صوتی از بیرون وارد نشود. خود را برای پذیرش مزاحمتهای صوتی ناگهانی آماده کنید. بدین ترتیب که به خود بگویید: مزاحمتهای صوتی ناگهانی و احتمالی برای من به راحتی قابل تحمل است.

دمای محیط باید متعادل و مطلوب باشد. اگر دمای محیط گرم یا سرد باشد، باعث اختلال در تمرکز شما خواهد شد. هیچگونه بوی محرک، مهیج یا مزاحمی در محیط نباشد. البته برخی از انواع عطرها میتواند تأثیر مفید داشته باشد. برای مثال روشن کردن عود مفید است. این سنت در هندوستان بسیار رایج است.ممکن است شما به صورت ذاتی از یک عطر خوشتان بیاید و بوی آن به شما آرامش بدهد. میتوانید از این عطر در هنگام تمرین استفاده کنید. وجود بوهای نامطبوع و مشمئز کننده میتواند مضر باشد.
زمان:
بهترین زمان برای تمرین سحرگاه و یا اول صبح میباشد، به شرط آنکه قبل از آن به اندازه کافی و لازم خوابیده و استراحت کرده باشید. انجام تمرینها، شب قبل از خواب مشروط بر آنکه خستگی مفرط در وجود شما نباشد نیز امکانپذیر است. البته در صورت فراهم بودن سایر شرایط شما میتوانید در هر زمان که تمایل داشته باشید تمرین کنید. مدت زمان تمرین برای مبتدیان به طور متوسط نیم ساعت میباشد. البته چند دقیقه کم یا زیاد شدن آن اشکالی ندارد. ولی تمرینهای طولانی برای اینگونه افراد به هیچ عنوان توصیه نمیشود. نتیجهی تمرین هر چه که باشد (موفق یا ناموفق) نباید زمان تمرین بیشتر از مقدار ذکر شده باشد.
وضعیت جسم:

برای تمرین میتوانید روی صندلی نشسته و یا روی زمین دراز بکشید. اگر از حالت اول استفاده میکنید، یک مبل راحت و پشت بلند انتخاب کنید. روی آن بنشینید، کف هر دو پا را به طور کامل روی زمین بگذارید و سر و گردن را بر روی پشتی صندلی رها کنید؛ طوری که سر معلق در هوا نباشد. در مجموع وضعیت بدن شما روی صندلی به گونهای باشد که در تمام بدن احساس راحتی کنید و هیچ یک از عضلات تحت فشار و یا انقباض نباشد. در صورتی که برای تمرین روی زمین دراز میکشید، حتماً یک زیرانداز نرم و مناسب (پتو یا تشک) پهن نمایید. روی تخت و خوشخواب نیز میتوانید تمرین کنید. استفاده یا عدم استفاده از بالش به خود شما بستگی دارد. هرطور که راحت هستید همان طور عمل کنید. برای تمرین به روش خوابیده باید به پشت دراز بکشید، پاها را به اندازه عرض شانهها باز نمایید، دستها را با کمی فاصله در کنار بدن قرار دهید.در هنگام تمرینهای فرافکنی بهتر است که چشم، بسته باشد. با بسته شدن چشم، ارتباط با دنیای فیزیکی قطع میشود و میتوانید تمرکز بهتری داشته باشید. انسان از طریق حواس پنجگانه ادراکات محیط فیزیکی را دریافت کرده، با اطراف ارتباط میگیرد. بخش اعظم ارتباط ما با محیط اطراف از طریق چشمها میباشد. همچنین بیشترین تحریکات فیزیکی نیز از طریق حس بینایی وارد میشود. پس با بستن چشمها بخش عمدهی ارتباطهای ما با عالم فیزیک قطع میگردد و جلو ورود بسیاری از تحریکات فیزیکی که عامل مزاحم میباشد، گرفته میشود.
تنفس:
تنفسهای عمیق شکمی به شرط همراه بودن با حضور آگاهی اثرات آرامشبخش خواهد داشت. بدین ترتیب که در هنگام تنفس عمیق باید آگاهی، توجه و حضور ذهن بر یکی از این موارد باشد: عمل دم و بازدم (هوای ورودی و خروجی)، داخل حفرههای بینی، نوک بینی، پیشانی (چشم سوم) ، پشت حلق (زیر مغز)، چهار سانتیمتر زیر ناف (روی شکم) و شمارش دم و بازدم.
حضور آگاهی بر عمل تنفس علاوه بر آرام کردن بدن باعث سکون بخشیدن به ذهن، ایجاد حالت درونی مناسب و افزایش کارایی تمرینها میگردد. نفسهای عمیق باعث افـزایش انرژی بدن، افـزایش سطح سلامت، تمدد اعصاب، تسلـط بر افکار و احساسات، بالا رفتن قدرت تمرکز و ایجاد نیروی روحی میگردد. برای استفاده بهتر از نیروی تنفس و آرامش حاصل از آن میتوانید همزمان با نفسهای عمیق یک تودهی ابرمانند انرژیزا و نورانی را در چند سانتیمتری صورت خود مجسم کنید و با هر عمل دم بخشی از آن را وارد وجودتان کنید. این تجسم نیز بسیار آرامبخش خواهد بود و سبب رهایی شما خواهد شد.
رهاسازی جسم:
رها سازی جسم به معنای ایجاد انبساط در عضلهها و رها شدن آنها از انقباضها و تنشها میباشد. برای این منظور میتوانید به ترتیب با بخشهای مختلف بدن خود و عضلههای مربوطه به آن بخش صحبت نموده، از آنها بخواهید که آرام شوند. شاید این موضوع به نظر شما عجیب بیاید، ولی مطمئن باشید که سیستم عصبی، پیام شما را به آن بخش از بدن میرساند و آن بخش آرام و رها میشود. برای مثال میتوانید بگویید: کف پای راست من! لطفاً آرام و رها باش.
روش دیگر برای رهاسازی این است که اول توجه خود را به پاها معطوف میکنید. اگر در این اندام احساس گرفتگی، انقباض یا درد دارید، آن را با استفاده از قدرت تجسم به سمت زمین هدایت کرده و از کف پا به زمین منتقل نمایید. و بدین ترتیب آن را از خود دور کنید. سپس توجه خود را به روی تنه (شکم، سینه، کمر و شانهها) برده، در صورتی که گرفتگی، درد و انقباضی دارد، با قدرت تجسم آن را به سمت پاها هدایت کنید و سپس به زمین منتقل نمایید. در مرحله بعد همین کار را با دستها و در مرحلهی آخر با سر و گردن انجام دهید. بدین ترتیب تمام گرفتگیها، انقباضها، دردها، تنشها و اضطرابها از جسم شما به زمین منتقل میگردد؛ زمین ظرفیت بالایی برای دریافت و هضم این موارد دارد.
روش دیگر برای رهاسازی جسم حضور و حرکت آگاهی در بخشهای مختلف جسم میباشد. صرف این عمل باعث رهاسازی بدن میگردد. در این روش، وقتی آگاهی بر یک بخش از بدن متمرکز میشود به سایر بخشها توجهی ندارد. برای مثال توجه خود را بر کف پاها متمرکز کرده، برای چند لحظه آگاهی خود را در این بخش نگه دارید. در این حالت به سایر بخشهای بدن توجهی نداشته باشید. این عمل باعث احساس آرامش در کف پا میشود. سپس آگاهی و توجه را به روی پا ببرید و چند لحظه نگه دارید. در این حالت نیز از سایر بخشهای بدن غافل باشید و بدین ترتیب در روی پا نیز احساس آرامش کنید. همین کار را به ترتیب با تمام بدن تا فرق سر انجام دهید تا تمام بدن ریلکس و رها گردد.

رهاسازی ذهن، پس از رهاسازی جسم صورت میگیرد. برای این منظور ابتدا تمام ورودیهای ذهن را باز گذارید و اجازه دهید تا تمام افکار وارد شوند. در این حالت پس از چند لحظه این افکار خودشان ذهن را ترک خواهند کرد و شما نیز آنها را بدرقه کنید. اگر ورودیهای ذهن را ببندید و بخواهید با تلاش جلوی ورود افکار را بگیرید، نتیجه معکوس میدهد. چون فشار زیاد افکار پشت درهای بستهی ذهن سبب ایجاد مزاحمت و اختلال در رهاسازی ذهن و تمرکز فکر میگردد. در طول تمرینهای اولیه، ذهن از مسیر اصلی تمرینها به کرات منحرف میشود، ولی هر بار آن را با نرمی و لطافت بر موضوع تمرین باز گردانید. هرگز برای این کار از خشونت استفاده نکنید.
شیوهی دیگر برای رهاسازی ذهن یادآوری و یا تجسم یک منظره زیبا میباشد. بدین ترتیب که یکی از مناظر زیبایی را که قبلاً دیدهاید در ذهن یادآوری کنید و یا با استفاده از قدرت تجسم خلاق تصویر یک منظرهی زیبا را در ذهن خود مجسم کنید. این منظره میتواند یک پارک، یک باغ، ساحل دریا، کوه، دشت، جنگل و… باشد. در این حالت تمام بخشهای آن منظره را در ذهن خود ببینید. رنگهای مختلف و اجزای تصویر را به خوبی ببینید. صدای آن محیط را بشنوید. بوی آن محیط را استشمام کنید. با تمام وجود در آن محیط قرار بگیرید و آن را احساس و ادراک کنید. اجازه دهید پرندهی ذهن شما در این محیط زیبا به پرواز درآید و آرامش و رهایی را تجربه کند