معرفی برترین سایت های فریلنسر

فریلنسر ها معمولا زندگی راحت تری دارند، نسبت به افرادی که به شغل های سنتی مشغولند. انعطاف پذیری و مدیریت زمان از مزیت های فریلنسینگ است. بعنوان مثال سنگ نوردی که چند روز در هفته را در حال سفر و به چالش کشیدن مهارتش در سنگ نوردی است. در عین حال، مدیریت یک سایت هم بر عهده دارد و کارش را هم انجام میدهد. بسیاری هستند که آرزوی چنین موقعیت هایی را دارند و از پشت میز نشینی بیزارند.

اما این یک روی سکه بود. روی دیگر این است که بزرگترین مشکل برای فریلنسر ها یافتن پروژه و کار آزاد است. با وجود اینکه حرفه ای ها آنقدر آشنا دارند تا هیچ وقت بیکار نمانند. بعضا دیده شده که گاهی در یافتن پروژه مناسب دچار مشکل شده اند.

در ادامه چند سایت خارجی برای فریلنسر ها را معرفی میکنم. پیشنهادم این است. اگر فریلنسر حرفه ای هم نیستید، در این سایت ها برای خود حسابی با رزومه مناسب بسازید. و از از آگهی هایی چون استخدام فوری فریلنسر هم استقبال کنید شاید یکی از این پروژه ها همان چیزی باشد که خواست شماست!

Toptal

سایت Toptal Designers به عنوان بهترین سایت برای توسعه دهندگان نرم افزار و طراحان شناخته میشود. افراد پس از ثبت نام در شبکه Toptal باید وارد یک پروسه رقابتی شدید بشوند که در آن مهارت های زبانی و شخصیتی افراد هم سنجیده می شود. فریلنسرهایی که بتوانند این مراحل را بگذرانند می توانند به مشتریان دسترسی داشته باشند.

Contently

Contently یک سایت کانتنت مارکتینگ یا تولید محتوا است. این سایت همچنین یک شبکه را برای فریلنسرهای خلاق پیشنهاد می دهد. در این سایت فریلنسرها می توانند نمونه کارهای خود را به مشتریان نمایش دهند و در پایان بتوانند با مشتریان ارتباط برقرار کنند.

Freelance writing Gigs

Freelance writing Gigs به عنوان یک پلتفرم زیبای استاندارد جستجوی شغل شناخته می شود. این سایت فرصت هایی را به ویژه برای فریلنسرهای نویسنده ارائه می دهد. در حال حاضر موقعیت های شغلی نظیر نویسنده ورزشی، ترجمه و وبلاگ نویسی در این سایت وجود دارد. بهتر از همه این موارد، این است که این سایت محتواهایی را برای استفاده و راهنمایی فریلنسرها تولید می کند.

Behance

Behance ابتدا به عنوان یک سایت برای قرار دادن نمونه کارها مشهور بود، اما حالا به سایتی تبدیل شده که طراحان فریلنسر می توانند برای پیدا کردن پروژه از آن استفاده کنند.

CloudPeeps

این سایت یک انتخاب عالی برای فریلنسرها با توانایی در حوزه های بازاریابی٬ روابط عمومی و ساخت تیم است. کاربران به راحتی یک شغل را در سایت ارسال می کنند و بعد از آن تا سقف ۱۰۰۰ کاربر می توانند برای این شغل رزومه ارسال کنند. وقتی یک فریلنسر عضوی از این شبکه شود، به راحتی می تواند پروژه های پردرآمد پیدا کند.

SimplyHired

این سایت با ارائه پیشنهادها در همه زمینه ها یک انتخاب بسیار عالی برای فریلنسرها است. یکی دیگر از مزیت های این سایت این است که فریلنسرها در این سایت می توانند از ۲۴ کشور دنیا و به ۱۲ زبان دنیا پروژه انتخاب کنند. بنابراین این سایت تنها مختص به انگلیسی زبانان نیست.

Aquent

این سایت پیشنهادهای شغلی دورکاری و محلی را به فریلنسرها پیشنهاد می دهد. این سایت همچنین یک نمایشگر روند استخدام هم دارد که شامل بخش های مصاحبه کاری، نمایش تکنیکی و بازبینی پرتفیلو است. در این سایت برای هر شخص یک پروفایل استعداد ساخته می شود که فریلنسرها با استفاده از آن می توانند برای پروژه ها اپلای کنند. مشاغل این سایت هر دو نوع موقت و دائم را شامل می شوند.

LinkedIn’s ProFinder

تقریبا همه لینکدین را به عنوان یک سایت مرتبط با شغل می شناسند؛ اما آیا می دانستید که لینکدین در اکتبر یک سایت مخصوص فریلنسرها راه اندازی کرده است؟

اگر این خبر برایتان مهم است، قسمت ProFinder را چک کنید و به عنوان یک Pros اپلای کنید. ProFinder ابزاری است که به کسب و کارها کمک می کند تا بتوانند فریلنسرها را در حوزه های حسابداری، بازاریابی، توسعه دهنده و مشاوره کسب و کار پیدا کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *