کیک شکلاتی خیلی نرم درست کنید

کیک خیس شکلاتی

کیک شکلاتی نرم
مواد لازم:
آرد ۲ و ¼ پیمانه
جوش شیرین ۲ قاشق چای خوری
نمک ½ قاشق چای خوری
کره ۱۲۰ گرم
شکر قهوه ای ۲ و ½ پیمانه
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱ و ½ قاشق چای خوری
شکلات ۵۰ گرم
باترمیلک ۱ پیمانهآب جوش ۱ پیمانه

طرز تهیه: فر را روی ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب را چرب و آرد پاشی کنید.
ارد، جوش شیرین و نمک را الک کنید. شکلات را به روش بن ماری ذوب کنید.
کره نرم شده را با شکر قهوه ای بزنید تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده پس از هر تخم مرغ مواد را خوب بزنید. وانیل را اضافه کنید. شکلات مذاب خنک شده را نیز اضافه کنید.

نیمی از باترمیلک را اضافه کرده مخلوط کنید. نیمی از مواد خشک را اضافه کرده مخلوط کنید و در آخر بقیه باترمیلک و مواد خشک را اضافه کرده مواد را در حد مخلوط شدن بزنید. در آخر آب جوش را اضافه کنید. کیک را داخل قالب به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *