زیاده روی در مصرف چای سبز به کبد آسیب می رساند
پژوهشگران دانشگاه تورنتو طی بررسی جالبی دریافتند که Polyphenols موجود در چای سبز اگر به مقدار زیاد و بی رویه مصرف گردد موجب صدمه به کبد می شود. پلی فنول ها حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند که از بروز بسیاری از بیماری های مزمن جلوگیری می کنند و این ماده در چای سبز و چای معمولی و بسیاری از گیاهان وجود دارد.
در این بررسی پژوهشگران به موش های آزمایشگاهی عصاره پلی فنول را با ترکیبات مختلف تجویز نموده و مشاهده کرده اند که مصرف زیاد آن باعث ناهنجاری هایی در کبد می گردد ولی مقدار کم آن به عنوان آنتی اکسیدان از اثر نامطلوب رادیکال های آزاد جلوگیری می نماید. این امر بار دیگر ثابت می کند که اعتدال در هر زمینه ای لازم بوده و رعایت آن از بروز مشکلات جلوگیری می کند.