گیاهانی که عصاره ای مانند روغن ماهی تولید می کنند

روغن ماهی

روغن ماهی حاوی مقدار زیادی اسیدهای چرب ضروری است که در بهزیستی و سلامتی مصرف کننده نقش مهم دارد.

پژوهشگران انگلیسی با کمک مهندسی ژنتیک، ژن گیاه مخصوصی را به همراه ژن نوعی قارچ به نوعی دیگر از گیاه وارد نموده اند و با این دستکاری ژنتیکی در حقیقت گیاه جدیدی را بوجود آورده اند که عصاره آن حاوی مقدار زیاد و با کیفیت بالای اسیدهای چرب امگا۳ است که در حقیقت می تواند جاشین روغن ماهی شود و از بروز بسیاری از بیماری های مزمن مانند سرطان و دیابت و بیماری های قلبی جلوگیری نماید.

این یافته مهم در حقیقت انقلاب جدیدی در تغذیه بوجود خواهد آورد ولی هیچ معلوم نیست که در درازمدت اثر آن بر روی بدن چه خواهد بود و چه تغیراتی را بوجود خواهد آورد.

البته بعضی از غذاهای حیوانی و گیاهی ممکن است حاوی مقداری از این دسته از اسیدهای چرب ضروری باشند ولی تا به حال هیچ غذایی به تنهایی چند نوع از این اسیدهای چرب مهم و حیاتی را دارا نبوده است و به همین دلیل پژوهشگران دست به تغییرات ژنتیکی گیاهان زده و با استفاده از دو ژن مختلف و دو گیاه متفاوت موفق به خلق گیاه جدیدی شده اند که در حقیقت می تواند جای روغن ماهی را از نظر خاصیت غذایی و دارویی بگیرد که به ظاهر ارزان تر نیز خواهد بود. با تمام اینها هنوز تحقیقات زیادی در این زمینه مورد نیاز است که کشف مورد بحث کامل گردد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *