با استفاده از ظروف چدن از بیماریها پیشگیری کنید

ظروف آلومینیومی

برخلاف سایر فلزات مورد استفاده در ساخت ظروف آشپزخانه، آهن به عنوان ماده ای ضروری برای سلامت انسان از سوی FDA تایید شده است. بنابراین نفوذ ذرات آهن ظرف به غذا به ویژه برای مبتلایان به کمبود آهن می تواند مفید هم باشد.

علاوه بر این بیماران مبتلا به انواع خاصی از سرطان و کسانی که تحت شیمی درمانی یا دیگر روش های درمانی هستند بیشتر از بقیه در معرض کم خونی ناشی از فقر آهن قرار دارند.

در صورت ابتلای بیمار به تغییرات حس چشایی ناشی از درمان سرطان از پخت غذاهای اسیدی در ظروف چدنی پرهیز شود زیرا غذا طعم فلز به خود می گیرد و تحمل آن برای بیمار مشکل تر خواهد شد. هر چقدر زمان پخت طولانی تر باشد آهن بیشتری هم جذب غذا خواهد شد. ظرف چدنی نو میزان بیشتری آهن را نسبت به ظروف به عمل آمده آزاد می کند.

ظروف شیشه ای برای پخت و پز و نگهداری غذا:

ظروف شیشه ای واکنشی در برابر ترکیبات غذایی ندارند و هیچ ماده ی مسمومیت زایی را در حین پخت آزاد نمی کنند. شستشوی این ظروف بسیار راحت است و بزرگترین خطر برای آنها شکستن ر اثر ضربه یا تغییرات ناگهانی درجه ی حرارت خواهد بود.

پیرکس تنوع وسیعی از ظروف آشپزی و نگهداری مواد غذایی را با درپوش های شیشه ای و حلقه ای سیلیکونی دور دهانه ی ظرف عرضه می کند. دلیل ترجیح پیرکس نسبت به ظروف درپوش دار پلاستیکی امکان پخت غذا، نگهداری، گرم کردن مجدد و حتی سرو غذا فقط با استفاده از یک ظرف است. برای حمل غذا نیز می توان از همین ظروف استفاده کرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *