قبل از فریلنسر شدن این مطلب را بخوانید!

فریلنسرها بخش اعظم درآمد خود را از طریق انجام پروژه هایی کسب می کنند که کارفرمایان در سایت های دورکاری به مزایده گذاشته اند. برون سپاری پروژه فرصتی فراهم آورده تا افرادی که در فرسنگ ها دورتر هستند، به راحتی پروژه را انجام داده و کسب درآمد کنند. و همین سادگی در دسترسی باعث شده روز به روز بر تعداد فریلنسر ها و کارفرمایانی که به این شکل کارشان را انجام می دهند افزوده شوند.

قبل از آنکه شما هم شغل ثابت خود را رها کنید و به این نوع کسب درآمد بپردازید بهتراست چند نکته را مد نظر داشته باشید چرا که فریلنسر شدن به این سادگی ها هم که تصور می شود نیست.

اتاق کار مجهز و مجزا

فریلنسر شدن به معنای کار در منزل است و در اتاق خواب یا پذیرایی نمیتوان هر روز بساط کار را برپا کرد. لازم است قبل از هر چیز اتاق کاری مجهز برای خود فراهم آورید تا از تمام مشغله ها و عوامل حواس پرتی منزل از جمله تلویزیون، کودکان و حیوانات خانگی دور باشید. در صورت نداشتن تمرکز زمان کار بدون شک کیفیت کارتان به شدت افت خواهد کرد.

شما باید یک تلفن بیسیم، کامپیوتر، اینترنت با سرعت بالا و یک میز و صندلی مناسب و استاندارد در اتاق کار خود داشته باشید.

آیا تخصص شما برای دورکاری مناسب است؟

آیا شما می توانید در منزل کار کنید؟ آیا می توانید به راحتی چند ساعت پشت کامپیوتر بنشینید و کار کنید؟ آیا دوست دارید به طور مستقل کار کنید؟ آیا شما قادر به انجام وظایف خود و تحویل کار در موعد مقرر هستید؟ این ها همه جنبه های بسیار مهمی از آزاد کاری هستند، بنابراین مطمئن شوید که می توانید به تمام این سوالات پاسخ بله دهید و سپس کار خود را به عنوان یک فریلنسر و دور کار شروع کنید.

به چه نوع آزاد کاری علاقه دارید

تقریبا هیچ محدودیتی در مورد اینکه چه نوع کاری را برای انجام دادن در زمینه فریلنسرینگ و دور کاری انتخاب کنید وجود ندارد. شما می توانید در زمینه نوشتن مقاله، ترجمه، محتوای وب، طراحی وب، ورود اطلاعات، مدیریت پایگاه داده و ویراستاری فعالیت کنید. شما باید ببینید که چه مهارت ها و توانایی هایی دارید سپس با توجه به آن ها زمینه فعالیت خود را انتخاب کنید. فراموش نکنید علاقه مهمترین عامل در موفقیت است!

سایت های دورکاری را بشناسید

پس از آنکه حیطه کاری خود را مشخص کردید و همه لوازم جانبی مورد نیاز برای شروع به کار را فراهم آوردید، می بایست به سراغ شرکت ها و سایت های دورکاری بروید تا خود را معرفی و شغل یا پروژه ای مناسب خود را بیابید. همین ابتدای کار بگویم که اگر در تلاش های اول به در بسته خوردید نا امید نشوید و بهتر است به جای اینکه کارتان را رها و فکرکنید که نمی توانید یک فریلنسر خوب شوید. به این جمله فکرکنید که شما توانایی های بسیاری دارید اما هنوز برای کارفرما ها شناخته شده نیستید!

داشتن روحیه و اعتماد به نفس بسیار مهم است هیچ وقت نا امید نشوید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *