فریلنسینگ چاشنی اطمینانی برای کارمندان

وب سایت توسعه

از آنجایی که محیط ادارات خشک است و کارمندان لازم است تا مقررات بسیاری را رعایت کنند که اصلا به مزاجشان خوش نیست! روز به روز بر افرادی که از کارشان رضایت ندارند و به فکر تغییر شغل می افتند بیشتر می شود.

فریلنسینگ یکی از گزینه هایی است که بیشتر افراد تحصیل کرده خصوصا آشنا به کار با رایانه سراغ آن می روند. هزینه پروژه آنلاین آنقدری هست که یک حرفه ای بتواند با انجام آن زندگی اش را آنطور که میخواهد اداره کند.

فرقی نمیکند که شما عاشق شغل فعلی تان باشید یا آنکه از مجبوری به چنین کاری تن داده اید. روزی را تصور کنید که شرکت یا اداره ای که با آن کار می کنید شما را لازم نداشته باشد و یا به هر دلیلی تعطیل شود و یا شما را اخراج کند!

حال اگر از پیش به فکر جایگزینی مناسب نبوده اید چالش دست و پنجه نرم کردن با مشکلات زندگی شما از آن وقت به بعد شروع می شود.

در چنین شرایطی معمولا کارمندان با هوش از قبل شغلی جایگزین را برای روز مبادا در چمته دارند. فریلنسینگ هما کپسول آتش نشانی است که موقع انفجار به دردتان می خورد.

بهتر است اینگونه به ماجرا نگاه کنید. شما که در حال حاظر تخصص و دانش انجام کارتان را دارید با کمی پشتکار میتوانید همان شغل خودتان یا نزدیکترین حرفه به آنرا که با کمی تلاش در آن حرفه ای می شوید را فراگیرید و به صورت آنلاین در وب سایت های دورکاری انجام دهید.

پس از مدتی که جا افتاده شدید و مشتری های خاص خود را یافتید دیگر ترس از اخراج شدن از شغل فعلی خواب را از چشمانتان نمی رباید. حتی پس از آنکه درآمدتان به حد کفایت رسید میتوانید به کل از شغل قبلی استعفا دهید.

در واقع داشتن شغل جایگزین شما را یک سرو گردن از سایر همکارانتان بالاتر نگه میدارد. تصور کنید که در شرایط بیکار شدن شما به خاطر هزینه های زندگی ناچارید به انجام هر کاری که هیچ علاقه ای به آن ندارید تن دهید. حتی نمشکل میتواند فراتر از آنهم رود و برای مدتها بیکار باشید…

روی آوردن به فریلنسینگ میتواند نه تنها به عنوان شغل دوم بلکه جایگزینی برای شغل اول هم باشد. کافیست راه تان را هوشمندانه انتخاب کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *