تاثیر زیاده روی در مصرف آبمیوه در کودک

آبمیوه

مصرف آب میوه برای کودکان مفید است اما زیاده روی در استفاده از این نوشیدنی طبیعی می تواند به ضرر سلامتی آن ها تمام شود همچنین می تواند اشتهای کودکان را کم کند.

سعی کنید در خوراندن آبمیوه به فرزندتان تعادل را رعایت کنید و مصرف میوه را جایگزین آن کنید و در وعده های غذایی اصلی نیز از آبمیوه در کنار غذا استفاده نکنید .

زیاده‌روی در نوشیدن آب‌میوه دلیل بد بودن این عادت: به‌گفته دکتر ناتالیا استاسنکو (متخصص تغذیه)، «زیاده‌روی در مصرف آب‌میوه اصلا برای بدن درحال رشد کودکان مناسب نیست.

این کار می‌تواند معده کودکان خُردسال را موقتا پُر کند و اشتهای آنان را برای خوردن وعده‌های غذایی از بین ببرد. نکته دیگر این‌که آب‌میوه‌ها،‌ انرژی پایدار مورد نیاز برای رشد و تکامل کودکان را هم فراهم نمی‌کنند.

از نظر تغذیه‌ای، آب‌میوه‌ها حاوی قند زیادی هستند و با توجه به همین نکته، اصلا برای مصرف روزانه مناسب محسوب نمی‌شوند». این متخصص تغذیه توصیه می‌کند که کودکان ۱ تا ۶ سال، هیچ وقت بیشتر از ۱۷۰ میلی‌لیتر در روز از آب‌میوه‌ها استفاده نکنند.

میزان مصرف آب‌میوه برای کودکان بالای ۶ سال هم نباید بیشتر از ۳۴۰ میلی‌لیتر در روز باشد. روش مقابله با این عادت: کودکان نوپا و خُردسال باید از فنجان برای نوشیدن آب‌میوه استفاده کنند، نه ظرف‌های دیگر.

دکتر استاسنکو می‌گوید: «اگر قصد دارید که آب‌میوه به کودک بدهید، این کار را به زمان وعده‌های غذایی اصلی یا زمان میان‌وعده موکول کنید. این کار هم آسیب‌پذیری دندان‌ها را به حداقل می‌رساند و هم مانع از تخریب اشتهای کودکان می‌شود. چند ترفند: به‌جای آب‌میوه، میوه کامل به کودک بدهید. همیشه روی میز غذا، یک پارچ آب بگذارید. آب‌میوه‌ها را با استفاده از آب، رقیق کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *