تاثیر دورکاری در افزایش عملکرد کارمندان

نشانه های خطر در کسب و کاردر سالهای نخست پدید آمدن دورکاری مدیران شرکت ها چندان روی خوشی به این نوع کار نشان نمی دادند. تا اینکه هزاران نفر در بهترین سایت های برون سپاری پروژه ها مشغول به کار شدند و معمولا قیمت های پیشنهادی برای انجام پروژه ها پایین تر از داشتن کارمند ثابت بود. همین موضوع باعث شد تا مدیران اقتصادی تر فکر کنند و به افراد دور کار اعتماد کنند.

به هر حال باید با پیشرفت فناوری سازگار شد در غیر این صورت ورشکستگی انتظار چنین شرکت هایی را می کشد. هنوز هم با گذشت سالها مدیران مرددند که آیا دورکاری برای کارمندان و آنها سود بخش است یا اینکه موجب کم بازدهی می شود؟

برای همین منظور یکی از پروفسورهای مدیریت کسب وکار دانشگاه ایلینویز؛ مطالعه جدیدی در مورد تاثیر دورکاری بر روی کارمندان انجام داد که نتایج مثبتی در بر داشته است.

بر اساس این تحقیق ثابت شده است که ارتباطات از راه دور با سازمان روی کارمندان تاثیرات مثبتی دارد که این فرآیند در شرایط مشخص می تواند اثرات عالی روی کارمندان برجا بگذارد.

این پژوهش نشان می دهد؛ دورکاری با عملکرد کارمندان رابطه مثبت و مستقیم دارد و می تواند بر حسب رفتار شهروندی سازمانی هر یک از کارمندان اثرات خود را نشان دهد.

ازجمله این اثرات مثبت می توان به شکل گیری محیط کاری مثبت، افزایش همکاری بین کارمندان، و سریع تر انجام شدن پروژه ها اشاره کرد.

پروفسور گاجندران مسئول اصلی این پژوهش افزود: پس از آنکه شرکت یاهو سیاست های خود را در زمینه دورکاری تغییر داد، این سوال مطرح شد: «آیا دورکاری بر عملکرد سازمان تاثیر مثبت می گذارد؟».
در آن زمان تردیدهای فراوان در این زمینه وجود داشت و البته شواهد اندکی در این باره موجود بود. این روزها شواهد بیشتری از این فرآیند به دست آمده است که نشان می دهد دورکاری عملکرد مثبت سازمانی را باعث می شود و همکاری های هرچه بهتر سازمانی را موجب می گردد.»

گاجندران برای انجام این مطالعه با پروفسورهای دانشگاه های تگزاس و وینکونسین همکاری کرد و یک چارچوب کاری تئوری مبتنی بر رابطه مثبت بین دورکاری و افزایش عملکرد کاربران مطرح نمود. در این بررسی ۳۲۳ کارمند و ۱۴۳ سرپرست که در سازمان های مختلف مشغول به کار بودند، حضور یافتند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *