حس بویایی و ارتباط جنسی

بو

دانشمندان معتقدند در جریان رشد فیزیولوژیک انسان، حس بینایی به تدریج جای حس بویایی را گرفته و این حس ضعیف شده است. در هر حال حس بویایی در روابط زناشویی فوق العاده موثر می باشد. بو ممکن است خوشایند یا ناخوشایند باشد. اما این امر نسبی است و در نزد افراد گوناگون فرق می کند. انواع بو، فراوان و سلیقه ها پیچیده است. در اینجا به ذکر موارد متعارف قناعت می کنیم.

زنان با توجه به خصوصیات روحی و طبیعی خود بیشتر به مواد معطر تمایل دارند. به عنوان مثال کلئوپاترا عطرهای متنوع به کار می برد. به طوری که دویست نوع عطر مختلف برای وی تهیه شده بود. و یا مادام پمپادور بیش از یک میلیون دلار صرف تهیه عطر کرد تا لویی پانزدهم پادشاه وقت فرانسه را به خود جلب کند.

تحقیقات پژوهشگران آمریکا، تاثیر حس بویایی را در مناسبات اجتماعی و خانوادگی و به ویژه روابط جنسی به تجربه دریافته و بازتاب آن را در جسم و روان افراد مشاهده کرده اند.

مثلا بوی طبیعی بدن پس از استحمام (بدون استفاده از مواد معطر)، باعث ایجاد جذابیت جنسی در همسران می گردد. قدرت پراکندگی بو توسط مردان به خاطر وجود ماده ای بویایی در زیر بیضه ها دو چندان می شود.

رایحه متصاعد شده از این عضو پس از شستشوی بدن بهتر احساس می شود. این بو احساس جنسی زنان را بر می انگیزد. آلت تناسلی انسان نوعی خاصیت بویایی دارد که از اهمیت ویژه ای در جلب جنس مخالف برخوردار است.

غده های عرق زای انسان هم همین نقش را بازی می کنند. پروفسور رولف کلاوز دانشمند آلمانی به اثبات رسانید که در ماده عرق بدن انسان فرمون (ماده جاذبه جنسی) وجود دارد. پیشینیان عقیده داشتند دستمال آغشته به عرق تن معشوقه خاصیت تقویت کننده نیروی جنسی دارد چنانچه برخی روستاییان هنگام پایکوبی دستمالی زیر بغل می گذارند و چون خوب به عرق آغشته می شد آن را به دختر مورد علاقه خود می دهند و معتقدند که این کار ممکن است به پذیرش درخواست مرد و پیوند ازدواج بینجامد. بوی آلت زن قوی تر از آنِ مرد است و معمولا به هنگام تحریک بیشتر می شود.

این بو را برخی از شوهران می پسندند و همچنین است بوی منی مرد که تاثیرهای متفاوت دارد و معمولا با تحریک زن همراه است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *