مجسمه ابوالهول ۸۰۰۰سال قدمت دارد

‍ ابوالهول بزرگ یکی از نه ساختار مبهم ایجاد شده برروی زمین می باشد.

بسیاری از محققان بر این باورند که نمیتوان رد این مجسمه رابافرهنگ های پیش از تمدن مصر نیز اثبات کرد.و اینکه فلات جیزه که ابوالهول در آن واقع شده به شدت در گذشته آب گرفتگی داشته.
سن این مجسمه توسط زمین شناسان رقم باور نکردی هشتصد هزار سال براوردگردیده که هیچ تمدنی بر روی زمین وهیچ اثار مصنوعی تا به حال به این قدمت کشف نگردیده.
سر این مجسمه در دوران مصر باستان بر روی این تنه گذاشته شده وسرواقعی ابوالهول موجود نمی باشد .بدنهٔ ابوالهول دارای سن تقریبی هشتصد هزار سال بوده اما سراین مجسمه تاریخی بیشتر ازچندهزارسال وحکایت مصر باستان رانشان نمی دهد.
این مجسمه بزرگترین مجسمهٔ یکپارچه درسطح سیارهٔ زمین میباشد و تا ابتدای قرن بیستم به زیر ماسه ها مدفون بوده وحتی ناپلئون و فرانسوی ها هم تصور میکردند که سر مجسمه ای عظیم درصحرا به جای مانده و خبری ازبدنه آن نداشتند .
این مجسمه عاری از کتیبه نشان و هر اشاره ای میباشد .
پادشاهان مصر اقدام به ساخت اهرام گرد این مجسمه به عنوان کلید دروازهٔ ستارگان نمودند.
مصریان باستان به این مجسمه عنوان balhib و bilhaw دادند که به هوروس و رادیوم ارجاع و (را ra ) ارجاع داده شده است.‍ به وضوح در خرابه های معبدایزیس اشاره به ترمیم این مجسمه شده و برخلاف تصورات گذشته این مجسمه همزمان با هرم خوفو ساخته نشده بلکه بسیار بسیار کهن ترمی باشد و تاریخی حدوداصدبرابر تاریخ مصر باستان را داشته .
درمعبد ایزیس این متن امده (زنده باد پادشاه مصر علی و سفلی خوفو که زندگی بخشید .او خانهٔ ایسیس (ابوالهول )را یافت درکنار هرم بزرگ و او هرم خود را درکنار این الهه ساخت )
پیش از این باور بر این بود که این تندیس توسط پادشاه خفرع کسی که دومین هرم جیزه به نام اوست ساخته اماسن این مجسمه این باور رامردود اعلام نمود.
تاریخ شناسان مدام درسالیان اخیر به سن تقریبی ابوالهول اضافه نمودند و تشخیص سن این مجسمه راکاری دشوار واز هفت تا دوازده هزار سال پیش تخمین زدند و به ناچار به زمین شناسان متوصل شدند
کنفرانس بین اللملی صوفیه درسال ۲۰۰۸ مشکل پیرامون سن ابوالهول اساس تصورات تاریخی در مورد این مجسمه را رسمامردوداعلام نمود که این موضوع زیر سوال بردن تاریخ بشر را بر روی کرهٔ زمین به همراه خواهد داشت .
ابوالهول دیدی به سمت خوشه ستارگان لئو یا شیر داشته که کلید تمدن باستانی مصر میباشد.
تمام اثار مصر هماهنگ با نقشهٔ ستارگان در حول محور نیل و با مرکزیت ابوالهول ساخته شده و بیانگر دروازهٔ ستارگان و کدهای تمدن انسانی میباشد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *